Carrefour Türkiye'den çıkacak mı?

İçindekiler:

  1. Carrefour Türkiye'den çıkacak mı?
  2. Türkiyede kaç Carrefour var?
  3. Carrefour ne oldu?
  4. Maltepe Carrefour kapanıyor mu?
  5. Carrefour hiper ne demek?

Carrefour Türkiye'den çıkacak mı?

Alman perakende devi Metro, Türkiye ve Doğu Avrupa'daki Real süpermarket zincirlerini satmaya hazırlanırken, Fransız Carrefour ise Türkiye piyasasından çekileceğini açıkladı.

Türkiyede kaç Carrefour var?

Carrefoursa, 2020 yılında, 7,9 milyar TL ciro elde eden Carrefoursa, yıl sonu itibarıyla 30 Hipermarket, 389 Süpermarket, 28 Gurme ve 228 Mini ve 24 bayilik ile toplamda markete ve 525 bin m2 toplam net satış alanına sahiptir.

Carrefour ne oldu?

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ'nin Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Hatay, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van illerindeki 34 mağazasının kiracılık hakkının devri yoluyla Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Maltepe Carrefour kapanıyor mu?

MALTEPE PARK AVM ÇALIŞMA SAATLERİ 2021! ... Maltepe Park AVM saat 10.00'da açılıyor ve akşam 22.00'de kapanıyor. Diğer alışveriş merkezlerinde olduğu gibi, burada da öğle arası tatili verilmeden müşterilere hizmet aralıksız devam etmektedir.

Carrefour hiper ne demek?

CarrefourSA marketleri arasında en çok marka ve ürün çeşitliliğinin bulunduğu mağazalar Hipermarketlerdir. ... Alışverişinizi CarrefourSA hipermarketlerinden yaptığınızda sadece hipermarketlere özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Türkiye genelinde toplam 57 CarrefourSA Hiper mağazası bulunuyor.