Herbalife kil maskesi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Herbalife kil maskesi nasıl kullanılır?
  2. Herbalife kil maskesi ne işe yarar?
  3. Nane özlü arındırıcı kil maskesi ne işe yarar?
  4. Herbalife cilt bakım ürünleri ne işe yarar?
  5. Krem Maskeler nasıl kullanılır?
  6. Herbalife tonik ne işe yarar?
  7. Arındırıcı kil maskesi ne işe yarar?
  8. Herbalife nemlendirici ne işe yarar?
  9. Yüz temizleme toniği nasıl kullanılır?
  10. Herbalife El ve Vücut Losyonu ne ise yarar?

Herbalife kil maskesi nasıl kullanılır?

Nane Özlü Kil Maskesi etikette belirtildiği gibi kullanılmalıdır: Yüz temizleme jelinin ardından uygulayınız, cildinize uyguladıktan sonra 5-10 dakika bekleyebilirsiniz, sonrasında ılık suyla yıkayarak durulayınız ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Ardından serum ve nemlendirici uygulayınız.

Herbalife kil maskesi ne işe yarar?

Zengin ve kremsi kil maskesi, kiri ve fazla yağı gideren emici ve tonikleme etkisi olan bentonit kili içerir. Nane ve biberiye özleri ile duyularınızı canladırırken cildinizde yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır. Bu ürün, cildinizin serum ve nemlendiricilerimizden daha iyi sonuç alabilmesi için cildinizi hazırlar.

Nane özlü arındırıcı kil maskesi ne işe yarar?

Herbalife'nin popüler ürünleri arasında yer alan bu maskenin temel görevi ciltteki istenmeyen kiri ve yağı temizlemek, bölgeye bakım yapmaktır. İçeriğindeki nane ve biberiye esanslarıyla cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olması mümkündür.

Herbalife cilt bakım ürünleri ne işe yarar?

Herbalife SKIN® özenle seçilmiş içerikleri ve bitkisel özleriyle cildinizi temizler, tonunu eşitler, bakım yapar ve nemlendirir. Paraben ve Sülfat içermeyen cilt bakım ürünlerimiz.

Krem Maskeler nasıl kullanılır?

Krem Maskesi Nasıl Kullanılır?
  1. Öncesinde suyla temizlediğiniz cildinizi kurulayın krem maskeyi etkili olduğu bölgeye uygun şekilde sürün.
  2. İnce bir tabaka halinde sürdüğünüz krem maskeyi nazik bir şekilde cildinize yedirin.
  3. Maskeyi cildinize uyguladıktan sonra 10-15 dakika kadar bekleyin.
Daha fazla öğe...

Herbalife tonik ne işe yarar?

Cildin nemlenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan, Aloe Vera içerikli meyve kokulu alkol içermeyen tonik. Sabah ve akşam düzenli kullandığınızda; serumdan, günlük nemlendiriciden veya gece kreminden aldığınız sonuçların etkisinin artmasına yardımcı olur. Cildinizi nazikçe temizlemenize yardımcı olur.

Arındırıcı kil maskesi ne işe yarar?

Kil Maskesinin Faydaları Nelerdir? Cildi kirden ve yağdan arındırır. Siyah noktaların genişlemesini önler. Cildi arındırdığı için daha parlak ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Herbalife nemlendirici ne işe yarar?

Yemyeşil dokular, parlak uçucu yağlar ve taze, canlandırıcı kokular sayesinde bu ürünler cildin güzel ve genç hissetmesini sağlar. Herbalife cilt bakım ürünleri klinik olarak test edilmiştir ve sonuçlar yedi günde daha yumuşak, pürüzsüz, daha parlak bir cilt ve azalmış ince çizgiler ve kırışıklıklar göstermektedir.

Yüz temizleme toniği nasıl kullanılır?

Her zaman kullandığınız temizleme ürünüyle cildinizi temizledikten sonra bir parça pamuğu tonik ile ıslatın ve küçük dairesel hareketlerle cilde uygulayın. Pamukları tazeleyerek, üzerlerinde kir kalmayana kadar devam edin. Tonikten sonra nemlendirici veya serumunuzu sürebilirsiniz.

Herbalife El ve Vücut Losyonu ne ise yarar?

Cildinizin nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçeriğinde sülfat ve paraben yoktur. Ferahlatıcı bir kokusu vardır.