Vodafon Faturalıdan nasıl TL gönderilir?

İçindekiler:

  1. Vodafon Faturalıdan nasıl TL gönderilir?
  2. Vodafone kontör transferi en az kaç lira?
  3. Vodafone Faturalı hattan Faturasıza TL transferi nasıl yapılır?
  4. Faturalıdan faturasıza geçiş hat kaç gün sürer?

Vodafon Faturalıdan nasıl TL gönderilir?

Vodafone cep lira transfer servisi ile TL göndermek için 7000'i aramanız gerekmektedir. Faturasız hat sahiplerine yapacağınız TL transferi işlemlerini, dilerseniz Vodafone mobil uygulaması ve Online Self Servis üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone kontör transferi en az kaç lira?

Aboneliğin ilk üç ayında lira transferi yapılamamaktadır. Lira transferinin ardından abonelerin hattında 6 TL kalması gerekmektedir. Transfer işlemi, işlem başına 2 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bir defada en az 1 TL, en fazla 20 TL transfer edilebilir, bir takvim ayı içerisinde ise üst sınır 100 TL'dir.

Vodafone Faturalı hattan Faturasıza TL transferi nasıl yapılır?

TL Transfer
  1. Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz.
  2. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Faturalıdan faturasıza geçiş hat kaç gün sürer?

Faturalı hattan, faturasız hatta geçiş işlemi yaparken herhangi bir kısıtla karşılaşır mıyım? Evet. - Aktivasyon yapıldıktan sonra ilk 30 gün içerisinde şebeke içi geçiş yapılamamaktadır. - Şebeke içi geçiş yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde tekrar şebeke içi geçiş yapılamaz.