TV Plusta neler var?

İçindekiler:

  1. TV Plusta neler var?
  2. Turkcell TV Plus hangi ligler var?
  3. TV+ hangi ligler var?
  4. Smart Spor Turkcell TV de var mı?
  5. Smart Spor TV Plus'ta var mı?
  6. Turkcell tv paketimi var nasıl kullanabilirim?

TV Plusta neler var?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. TV+ ile, en beğenilen TV kanalları, filmleri ve dizileri dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Turkcell TV Plus hangi ligler var?

İngiltere Premier Lig, NBA, Formula 1, teniste grand slamlar, MotoGP ve dövüş sporları TV+'ta.

TV+ hangi ligler var?

İngiltere Premier Ligi ve NBA'nın dışında Formula 1 yarışları, Çin Futbol Ligi, teniste ATP Tour maçları, Türkiye Voleybol Ligi, Barcelona TV ve Bayern TV gibi zengin spor içerikleri de yakında Turkcell TV+'ın spor kanalında HD yayın kalitesinde izlenebilecek.

Smart Spor Turkcell TV de var mı?

D-Smart 78. kanal, KabloTV 240. kanal, Turkcell TV+ 77. kanal, tivibu 73. kanal, Vodafone TV 11. kanaldan yayın yapmaktadır. Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer almakta ve sadece HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapmaktadır.

Smart Spor TV Plus'ta var mı?

S Sport, Digiturk'te 85 no'lu kanalda yayın hayatına devam ederken; D-Smart'ta 78, Turkcell TV+'da ise 77 no'lu kanalda sporseverlerle buluşuyor.

Turkcell tv paketimi var nasıl kullanabilirim?

+Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.