Whatsapp'ta numaramın engellendiğini nasıl anlarım?

İçindekiler:

  1. Whatsapp'ta numaramın engellendiğini nasıl anlarım?
  2. Normalden Engellendiğimi nasıl anlarım?
  3. Birinin beni mesajda engellediğini nasıl anlarım?
  4. Whatsappta Engelleyenin durumu görülür mü?

Whatsapp'ta numaramın engellendiğini nasıl anlarım?

Öncelikle sizi engelleyen kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu sohbet ekranında göremeyeceğinizi belirtelim. Aynı şekilde bu kişinin profil fotoğrafında yaptığı değişiklikleri de göremezsiniz. Sizi engelleyen kişiye gönderdiğiniz mesajlar ise her zaman tek bir onay işaretiyle kalır.

Normalden Engellendiğimi nasıl anlarım?

Aranan telefonda sadece bir zil sesi duyuyorsanız ya da zil sesi hiç duymuyorsanız bu durum aranan kişinin sizi engellediğini gösterir. Aynı zamanda meşgul sinyali ve meşgul sinyalinin ardından bağlantının kesilmesi de karşınızdaki kişinin sizi engellediğini gösterir.

Birinin beni mesajda engellediğini nasıl anlarım?

Mesaj Üzerinden Engeli Anlama Sürekli olarak sesli mesajla karşı karşıya kalmanız ve dediğimiz gibi telefonun meşgule düşmesi, bu anlama geliyor. Bunun dışında bir de mesajla kontrol yapma şansınız var. Sizi engelleyen birine mesaj gönderdiğiniz zaman, karşı tarafa bu mesaj iletilmeyecektir.

Whatsappta Engelleyenin durumu görülür mü?

WhatsApp sizi engelleyen kişi durumunu görme isteyebilirsiniz ancak bu mümkün değildir. ... WhatsApp'ta sizi engelleyen kişinin durum ayarları “herkes” olarak işaretlenmişse farklı bir cep telefonu numarası ile bu kişinin durumunu görmeniz mümkün.