Spor lisansına nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. Spor lisansına nasıl bakılır?
  2. Okul sporlarına nasıl giriş yapılır?
  3. Spor Bilgi Sistemi nedir?
  4. Spor özgeçmişi nasıl alınır?
  5. Okul lisansı nasıl çıkarılır?
  6. Sporcu Özgeçmişi nereden alınır?
  7. Internetten sporcu lisansı nasıl alınır?

Spor lisansına nasıl bakılır?

Sporcu lisans bilgileri sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanabilirsiniz. https://spor.sgm.gov.tr/EDevlet.aspx Bu adresten sporcu lisansı hakkında detaylara ulaşabilmeniz mümkündür. E-devlete giriş yaptıktan sonra "uygulamaya git" yazısına tıklayın. Burada "sporcu" yazısına tıklayın.

Okul sporlarına nasıl giriş yapılır?

1.AŞAMA: Okulların e-mail adresine SGM tarafından otomatik şifre gönderilecektir. Bu şifre ile sisteme giriş yapabilir.www.okulsportal.gsb.gov.tr sitesinden girerek Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığını tıkla. Açılan sayfada sağ yukarıda Okul sporları Bilgi Yönetim Sistemi Bölümünü tıkla.

Spor Bilgi Sistemi nedir?

Spor Bilgi Sistemi ile kullanıcıların lisans işlemlerini, kurs başvurularını, spor elemanları eğitim başvurularını yapabilme imkanına ulaştığı aktarılarak, "Türkiye'de sporla ilgili vatandaşlara e- devlet üzerinden hizmet veren ilk ve tek uygulama olan 'Spor Bilgi Sistemi' ile şimdilik yıllık yaklaşık 2 milyon işlem ...

Spor özgeçmişi nasıl alınır?

Sporcu Özgeçmiş Belgelerini Nereden Temin Edebiliriz? Sporculuk yıllarınızda ki başarılarınızı ve spor yılınızı bulunduğunuz illerde ki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden veya Gençlik ve Spor Bakanlığından belgelendirebilirsiniz. Bir dilekçe ile gerekçenizi belirterek bu belgeyi talep edebilirsiniz.

Okul lisansı nasıl çıkarılır?

TC. kimlik bilgileriniz girdiğiniz öğrencinizin bilgileri ekrana geldikten sonra kimlik numarasının üzerine mouse ile gelerek lisans yazdır sekmesine basmalısınız. Yeni açılan sayfadan ise öğrencinize ait olan lisansı bilgisayarınıza bağlı yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

Sporcu Özgeçmişi nereden alınır?

Bulunduğunuz il veya ilçenin spor il- ilçe spor müdürlüğüne giderek lisan yılınızın dökümanını Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınız ile alabilirsiniz.

Internetten sporcu lisansı nasıl alınır?

Evraklar önce ilçe müdürlüğüne onaylatılıyor, sonrasında sicil lisans servisinde işlemleri yapılıyor. Belgeleriniz hazır olduktan sonra menajerleriniz varsa yada velileriniz de sizin yerinize başvuru yapabiliyor. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Müdürlükleri adreslerine başvurabilirsiniz.