Beli kalın olanlar nasıl pantolon giymeli?

İçindekiler:

  1. Beli kalın olanlar nasıl pantolon giymeli?
  2. Bacaklar nasıl ince görünür?
  3. Boyu kısa olanlar nasıl pantolon giymeli?
  4. Hangi tür pantolon uzun gösterir?
  5. Beli kalın olanlar nasıl giyinmeli?
  6. Göbek problemi olanlar nasıl giyinmeli?
  7. Bacaklar nasıl uzun gösterilir?
  8. Kısa boylu kadınlar nasıl pantolon giymeli?
  9. Uzun gözükmek için nasıl giyinmeli?
  10. Beli ince kalçası büyük olanlar nasıl giyinmeli?
  11. Göbeği olan bir bayan nasıl giyinmeli?
  12. Elbisede göbek deliği nasıl saklanır?

Beli kalın olanlar nasıl pantolon giymeli?

Düşük bel tasarımlar beli kalın kadınlar için yanlış bir tercihtir. Vücuda oturan, karnı sıkıştırmayan kumaş pantolonları da tercih edilebilirsiniz. Çok dar tişörtlerden uzak durun. Dökümlü kumaştan yapılmış tişörtler tercih edildiğinde daha hoş bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Bacaklar nasıl ince görünür?

1- Topuklu ayakkabılarla birlikte giyeceğiniz uzun bol paça pantolonlar bacaklarınızı ince gösterir. 2- Tek bir renk giyeceğiniz kıyafetler ile daha ince görünürsünüz. 3- Siyah pantolon her zaman daha ince gösterir. 4- Desenli bir kıyafet giyecekseniz küçük desenli kıyafetler olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlar.

Boyu kısa olanlar nasıl pantolon giymeli?

Kısa pantolonlar sanılanın aksine uzun göstermek bir yana, sizi olduğunuzdan daha da kısa gösterecektir. Kısa ve bilek hizasında pantolonlar giymek yerine, bileğin altında biten pantolon tercih etmelisiniz. Bu tarz bir pantolon sizin için daha uygun olacak ve daha da uzun görüneceksiniz.

Hangi tür pantolon uzun gösterir?

1.Boyuna çizgili pantolonlar Boyuna çizgiler giyeni her zaman daha uzun gösteren bir etkiye sahip. Boyuna çizgilere sahip olan pantolonlarla bacak boyunuzu olduğundan daha uzun ve ince gösterebilirsiniz. Göz yanılsaması ile bu tür modeller size istediğiniz görünümü verir.

Beli kalın olanlar nasıl giyinmeli?

Beli kalın olan kadınlar kesinlikle ince ve dökümlü kumaş kullanmalı kalın dokulu kumaşlardan uzak durmalıdır. Beli kalın olan bayanlar için üst kombin parçası olarak tunik ve şifon bluz modellerini öneriyoruz.

Göbek problemi olanlar nasıl giyinmeli?

GÖBEĞİ OLANLARA GÖRE ELBİSE SEÇİMİ -Wrap elbiseler de ön kısımdaki kesim detayı ile göbeği kamufle edebilir. -Pelerin ya da hırkalarla yanlardan göbeği kamufle edebilirsiniz. Mevsim uygunsa elbise üstüne hırka - ceket - pelerin kullanın. -Unform elbise serek göbek hizasına da kemer takarak daha ince görünebilirsiniz.

Bacaklar nasıl uzun gösterilir?

Etek ya da elbise giydiğinizde, koyu renk eteğinizle aynı renkte çorap ve ayakkabı giyerek bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz.
  1. YÜKSEK BEL PARÇALAR GİYİN. ...
  2. OPAK ÇORAP GİYİN. ...
  3. UZUN VE BOL PAÇA KULLANIN. ...
  4. TEN RENGİ AYAKKABI EDİNİN. ...
  5. BACAKLARINIZA IŞILTI KATIN.

Kısa boylu kadınlar nasıl pantolon giymeli?

Pantolon giyen kısa boylu kadınlar için ipuçlarına gelince, iş tamamen doğru oranları bulmaktan geçiyor. Çok hacimli olmayan dar bir stili tercih edin. Boru paça veya İspanyol paça kotlar daha uzun boylu görünmenizi sağlar. Bol veya aşırı hacimli stillerden kaçının.

Uzun gözükmek için nasıl giyinmeli?

Dizinizin üzerinde giyeceğiniz elbiselerle, bacaklarınız daha uzun görünecektir. Boyunuzun uzun görünmesini istiyorsanız, bol kıyafetler yerine vücudunuza oturan kıyafetleri tercih etmeye çalışın. Uzun görünmek için bol pantolonlar yerine boru paça ya da ispanyol paça pantolonlardan giymeye özen gösterin.

Beli ince kalçası büyük olanlar nasıl giyinmeli?

Bol ve salaş etekler sizi ince göstermenin aksine sizi olduğundan daha geniş gösterecektir. Bunun yerine yüksek bel, dar kesim etek ya da pantolon tercih edebilirsiniz. Basen kısmının örten uzun ince tunikler kullanabilir, altlarına tayt yada dar pantolonlar tercih edebilirsiniz.

Göbeği olan bir bayan nasıl giyinmeli?

Tarz Giyinmenin Yolları Likralı ve göbeği sımsıkı sararak top göbeğinizi ortaya çıkarmayın. Hafif dökümlü kıyafetler tercih edin. Üst kısmı vücuda oturan göğsün hemen alt kısmında volan çıkaran gömlek ve bluzlar da göbek gizleyen kıyafetler arasında yer almaktadır.

Elbisede göbek deliği nasıl saklanır?

Göbek giysilerle nasıl kamufle edilir?
  1. 1- Ne çok dar ne de çok bol üstler giyilmemeli. ...
  2. 2- Üstlerde drapeler ve göğüs altında büzgüler kullanılabilir. ...
  3. 3- Kemer kullanmamalı ...
  4. 4- Bluzları pantolon ya da eteğinizin içine sokmamalı ...
  5. 6- Dokular ve küçük desenler kullanılabilir. ...
  6. 7- Dikey çizgiler kullanılabilir.
Daha fazla öğe...