Ziraat kredi borcu ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat kredi borcu ödeme nasıl yapılır?
  2. Ziraat Bankası KPSS ödemesi nasıl yapılır?
  3. Ziraat Bankası Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?
  4. Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?
  5. Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır Makü?
  6. Elektronik sınav parası nasıl yatırılır?

Ziraat kredi borcu ödeme nasıl yapılır?

Kredi geri ödemelerinizi Internet Şubemiz ve Ziraat Mobil uygulamasında yer alan "Krediler - Bireysel Kredi Taksit Ödeme" menüsünden, ATM'lerimizden -Kartsız İşlem menüsünden ve Şubelerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası KPSS ödemesi nasıl yapılır?

ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ödeyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden yatırılabilecek olup, mobil uygulamalardan ücret yatırılamayacaktır. Ödemeler; T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri / Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.

Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır?

Ödemeler Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubelerine T.C. kimlik numarasıyla ya da internet bankacılığı ve Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yapılmaktadır. Yaz okulu öğretim ücreti ise alınan ders sayısından bağımsız olarak 250 TL'dir.

Yaz Okulu ödemesi nasıl yapılır Makü?

Öğrencilerimiz seçtikleri derse göre oluşan öğretim ücretini 2020 Yaz Okulu Takviminde belirtilen online kayıt tarihleri arasında öğrenci numarası ile Türkiye'nin herhangi bir yerindeki “Vakıfbank” şubelerine yada internet bankacılığıyla yatırabilirler.

Elektronik sınav parası nasıl yatırılır?

Eğitim ödemeleri, MEB ödemeleri, Elektronik sınav seçeneğini seçin. TC kimlik numaranızı ve yatıracağınız ücreti yazdıktan sonra ödeme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu işlemin sonunda dekontunuzu almayı unutmayın. Halkbank ATM'sine para yatırmak içinde Ziraat Bankasında olduğu gibi yapmanız gerekiyor.