Sürat Kargo ödeme tipi UA nedir?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo ödeme tipi UA nedir?
  2. Kargo yönlendirildi ne demek?
  3. Kargoda at ihbarı ne demek?
  4. Şube araci yukleme ne demek?
  5. Kargo takip teslimata ne demek?
  6. Aras Kargo Teslımatta ne demek?
  7. Aras Kargo nerede?
  8. Aras Kargo nasıl takip edilir?

Sürat Kargo ödeme tipi UA nedir?

MH: Kargonun ücretinin gönderici tarafından ödendiğini belirtir. PO: Kargo ücreti peşin ödendi demektir. UA: Kargo ücretinin teslim edilecek kişiden alınacağını belirtir.

Kargo yönlendirildi ne demek?

Peki kargo yönlendirildi ne demek? Kargonuz yönlendirme sürecindeyse şu an bulunduğu şubeden başka bir şubeye gidiyor demektir.

Kargoda at ihbarı ne demek?

İlgili gün içerisinde Adres Teslim ( A.T. ) olarak şubeye ulaşan, çeşitli nedenlerle teslim edilememesinden dolayı birimde kalan kargodur.

Şube araci yukleme ne demek?

Yani oturduğunuz bölgedeki şubeye kargo taşıyan araca yükleniyor demek.

Kargo takip teslimata ne demek?

Teslimatta olduğu gözüken kargo gönderisi, dağıtıma çıkmış olup yolda olduğunu ve kargo ürünlerinin tesliminin yapılacağı manasına gelmektedir. ...

Aras Kargo Teslımatta ne demek?

1 cevap. Kargonuz teslimat şubesine ulaşmış anlamına geliyor. Bazen teknik aksaklıklar veya yoğunluk nedeniyle Kuryeye Teslim Edildi girilmemiş olabiliyor. Covid-19 döneminde maalesef kargo çalışanlarıda gerek sağlık açısından risk altında gerekse teslimat hususunda sıkıntılı bir dönemdeler.

Aras Kargo nerede?

Elinizde bir kargo takip numarası var fakat sorgulama yapamıyorsanız, numaralı Aras Kargo Müşteri Hizmetlerini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Elinizde bir barkod numarası yoksa, size en yakın Aras Kargo şubesini arayarak adınıza bir kargo gelip gelmediğini öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo nasıl takip edilir?

Bunun için yapılması gereken il şey Aras Kargo firmasının internet adresine girmektir. İnternet adresinde karşınıza çıkacak ekranda kargo sorgulama işlemleri yapılır. Kargonuzun takip numarası ilgili boşluğa girilmelidir. Daha sonra sorgula sekmesine tıklamanız yeterlidir.