Patika kelimesinin eş anlamlısı nedir?

İçindekiler:

  1. Patika kelimesinin eş anlamlısı nedir?
  2. Patika hangi dil?
  3. Ekonomide patika ne demek?
  4. Çağlayan ne anlama geliyor?
  5. Çağlayan ne demek coğrafya?
  6. Sıla TDK ne demek?
  7. Özlem ne demek TDK?
  8. Ülke ne demek bulmaca cevapları?
  9. Astrolon bulmacada ne demek?
  10. Şifre nedir bulmaca cevabı?
  11. Çengel bulmaca ne demektir?
  12. Bulmacada genel görünüm ne demek?
  13. Mozaik bulmaca nedir?

Patika kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Patika sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler çığır, iz ve keçi yolu sözcükleridir.

Patika hangi dil?

Ek Bilgi. Aynı HAvr kökten Eski Farsça patha-, İngilizce path, Almanca pfad (ayak yolu), Eski Yunanca póntos (geçit), Latince pons, pont- (köprü).

Ekonomide patika ne demek?

Patika bağımlılığı, evrimci-kurumsalcı iktisat ekollerin baskın kavramlarından biridir. ... Bu yaklaşıma göre geçerli olan, ekonomide işleyen doğal seçilimle en iyi alternatifin ayakta kalması değil, kurumların evrimidir.

Çağlayan ne anlama geliyor?

çağlayan anlamı is. Küçük bir akarsuyun, çok yüksek olmayan bir yerden dökülüp aktığı yer, küçük şelale, çağlar: "Yüksekten karşıda çağlayanın şırıltısı duyuluyordu." -Ö.

Çağlayan ne demek coğrafya?

Akarsuwn çok yüksek olmayan bir yerden dökülerek aktığı yer. Küçük bir akarsuyun, çok yüksek olmayan bir yerden dökülüp aktığı yer.

Sıla TDK ne demek?

Sıla kelimesinin anlamı şu şekildedir: - Bir kişinin bir süre ayrı kaldığı yere veya yakınlarına kavuşma. - Gurbette bulunan bir kimse için doğup büyüdüğü ve özlediği yer. - Doğup büyüdüğü yere gidip yakınlarına kavuşma.

Özlem ne demek TDK?

Özlem isminin TDK'daki sözcük anlamı, bir kimseyi bir yeri ya da bir şeyi görme arzusu, ona kavuşma isteği, hasret ve tahassürdür.

Ülke ne demek bulmaca cevapları?

Cevap = Bulmacada Ülke nedir sorusuna verilecek cevap olarak Diyar - Memleket yazabilirsiniz.

Astrolon bulmacada ne demek?

Yıldızların durum ve hareketlerinden anlam çıkararak falcılık yapan kimse, müneccim.

Şifre nedir bulmaca cevabı?

Cevap = Bulmacada Şifre nedir sorusuna verilecek cevap olarak KOD yazabilirsiniz.

Çengel bulmaca ne demektir?

Çengel bulmaca genellikle kare bulmacanın bir alt kategorisi olarak değerlendirilir. Birbirine geçmiş metallerin ayrılması esasına dayalı olarak oynanan çivi bulmacalar. Bir labirent bulmaca. Çocuklar arasında oldukça popüler olan bu bulmacada amaç genellikle labirentin merkezinden dışarıya ulaşmaktır.

Bulmacada genel görünüm ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Genel görünüm nedir sorusuna verilecek cevap olarak PANORAMA yazabilirsiniz.

Mozaik bulmaca nedir?

Cevap : Bulmacada 'Mozaik' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Mozaik' sorusunun yanıtı 8 harflidir ve cevaba ise Silmetaş yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 6 harfli ise cevaba Mozaik yazabilirsiniz.