Turkcell'de Aran Kazan var mı?

İçindekiler:

  1. Turkcell'de Aran Kazan var mı?
  2. Turkcell Konuş Kazan Nasıl Yapılır?
  3. Turk Telekom hediye dakika nasil yapilir?
  4. Vodafone Cep Avans kaç TL?
  5. Konuş Kazan Tarifesi ne kadar?
  6. Cep Avans nasıl açılır?
  7. Vodafone avans TL nasıl yapılır?
  8. Vodafone Cep Avans paketi nedir?

Turkcell'de Aran Kazan var mı?

Turkcell yeni Aran Kazan kampanyasında bir takvim ayı süresince diğer operatörlerden arandığınız 120 dakika karşılığında Turkcell aboneleriyle konuşurken kullanabileceğiniz 1.200 dakika kazanıyorsunuz.

Turkcell Konuş Kazan Nasıl Yapılır?

Hazır Kart Konuş Kazan tarifesine gelenlere konustukları kadar dakika ertesi gün bedava hem de yer yöne! Konuş Kazan yazıp 2222'ye gönderin; konuştukça kazanın, kazandıkça konuşun.

Turk Telekom hediye dakika nasil yapilir?

Kampanyaya hemen dahil olmak için telefonunuzun mesajlaşma bölümüne gelmeli ve HERYONE DK yazıp 5555'e mesaj yollamalısınız. Size iletilen onay mesajını takiben kampanya kapsamındaki hediye dakikalarınızı haftanın her günü 13.00-14.00 saatleri arasında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone Cep Avans kaç TL?

Cep Avans Servisi Vodafone'un bireysel ve kurumsal faturasız hat abonelerine sunduğu ücretli bir servistir. Ücret tutarı, aylık 1,90 TL'dir. Eski servis aboneleri ücretsiz kullanıma devam edebilecektir. Avans liranızı harcamanız durumunda, harcadığınız kadar TL ilk Cep Lira yüklemenizde bakiyenizden düşülür.

Konuş Kazan Tarifesi ne kadar?

Konuş Kazan Tarifesi'nin yurt içi her yöne ücreti 80,64 kuruş! Konuş Kazan Tarifesi'nde yaptığınız her konuşmada, konuştuğunuz kadar her yöne dakika, ertesi güne bedava! Tarife ücretine tüm vergiler dahildir. Konuş Kazan Tarifesi'nin, yurt içi her yöne ücreti 80,64 kuruş ve ücretlendirme periyodu 60 sn'dir.

Cep Avans nasıl açılır?

Cep Avans Servisine abone olmak için için;
  1. CEPAVANS yazıp 7000'e ücretsiz gönderilebilir.
  2. 00 00 Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Mağazaları'nden destek alabilirsiniz.

Vodafone avans TL nasıl yapılır?

Cep Avans Servisine abone olmak için için;
  1. CEPAVANS yazıp 7000'e ücretsiz gönderilebilir.
  2. 00 00 Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Mağazaları'nden destek alabilirsiniz.

Vodafone Cep Avans paketi nedir?

Cep Avans Nedir? Cep Avans Servisi Vodafone'un bireysel ve kurumsal faturasız hat abonelerine sunduğu ücretli bir servistir. Ücret tutarı, aylık 1,90 TL'dir. ... Avans liranızı harcamanız durumunda, harcadığınız kadar TL ilk Cep Lira yüklemenizde bakiyenizden düşülür.