Ornidazol ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ornidazol ne için kullanılır?
  2. Ornidazol hangi grup ilaç?
  3. Sineral 500 mg ornidazol ne için kullanılır?
  4. Ornisid Fort hangi grup antibiyotik?
  5. Biteral tablet ne işe yarar?
  6. Cipro 500 mg nasıl kullanılır?
  7. Biteral 500 mg kaç gün kullanılır?

Ornidazol ne için kullanılır?

Ornidazol, Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica ve Giardia lamblia (Giardia intestinalis) ve aynı zamanda Bacteroides ve Clostridium türleri, Fusobacterium türleri gibi belirli anaerobik bakteriler ve anaerob koklara karşı etkilidir.

Ornidazol hangi grup ilaç?

Farmakoterapötik grubu: İnfeksiyona karşı kullanılan ilaçlar ATC kodu: P01AB03 Ornidazol 5-nitroimidazol türevi antiakteriyel ve antiprotozoal bir ilaçtır.

Sineral 500 mg ornidazol ne için kullanılır?

SINERAL, antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) özellikteki ornidazol etkin maddesini içeren bir ilaçtır.

Ornisid Fort hangi grup antibiyotik?

ORNİSİD FORT nedir ve ne için kullanılır? ORNİSİD FORT, ornidazol etkin maddesi içeren antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) bir ilaçtır. ORNİSİD FORT tabletlerin her biri 500 mg ornidazol içermektedir.

Biteral tablet ne işe yarar?

BİTERAL, aşağıda belirtilen durumlarda endikedir: - Trikomoniasis: Kadınlarda ve erkeklerde Trichomonas vaginalis'e bağlı genitoüriner enfeksiyonlar, - Amebiasis: Amipli dizanteri dahil, Entamoeba histolytica'nın neden olduğu tüm intestinal enfeksiyonlar.

Cipro 500 mg nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: Ağız yoluyla uygulanır. Tabletleri yeteri miktarda sıvı ile birlikte alınız. Tadı kötü olduğu için tabletleri çiğnemeyiniz. Tabletlerinizi her gün aynı saatlerde almaya çalışınız.

Biteral 500 mg kaç gün kullanılır?

Standart doz Trikomoniasis: Ağızdan alınacak 500 mg oral tablet uygulaması tek dozluk tedavi ve 5 günlük tedavi şeklindedir.