Inditex nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Inditex nerede üretiliyor?
  2. Inditex kaç ülkede?
  3. Inditex belgesi nedir?
  4. Inditex hangi ülkeye ait?
  5. Inditex kime ait?
  6. Zara hangi firmanın?
  7. Inditex Join life nedir?
  8. Zara Join life nedir?
  9. Zara Kids hangi avm'lerde var?
  10. Zara TURK MALI MI?
  11. Oysho hangi ülkenin markası?
  12. Zara kaç yılında kuruldu?
  13. Inditex ne zaman kuruldu?
  14. Zara markası kime ait?

Inditex nerede üretiliyor?

Sadece Tunus'ta bulunan fabrika saatte 150 parça ürün üretiyor.

Inditex kaç ülkede?

Bünyesinde Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho ve Uterqüe markalarını barındıran, tüm dünyada 176 binden fazla çalışanı olan İnditex'in 96 ülkede 'den fazla mağazası bulunuyor. İnditex, Türkiye'de de üretim yaparak, çok sayıda ana ve yan tedarikçi firmayla çalışıyor.

Inditex belgesi nedir?

Inditex Belgesi veya Zara Inditex Belgesi olarak anılan belge; Inditex denetimlerini başarıyla tamamlayan firmanın sahip olduğu belge ya da belgelerdir. Bu belge veya belgeler, denetim sonuçlarını gösteren evraklar ya da denetim firmasının verdiği evraklardan oluşabilir.

Inditex hangi ülkeye ait?

Inditex (Industria de Diseño Textil Sociedad Anónima),İspanyolca telaffuz: [indiˈteks]), 1985 yılında İspanya'da kurulan ve bünyesinde hazır giyim şirketlerini barındıran uluslararası moda topluluğu. Firmanın temelleri 1975 yılında Amancio Ortega Gaona tarafından grubun ana firması Zara'nın açılışına dayanır.

Inditex kime ait?

Amancio Ortega Gaona Inditex/Sahipler

Zara hangi firmanın?

Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. Inditex grubunda Zara ile beraber; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da yer almaktadır.

Inditex Join life nedir?

JOIN LIFE SERTİFİKASI Inditex'in amacı, üretilen tüm ürünlerin yaşam döngülerinin her aşamasında sürdürülebilir olmasını sağlamaktır. Bunun gerçekleşmesi için kalite güvencesi olarak Inditex tarafından geliştirilen tüm süreçlerde uygulanan Giyme Hakkı felsefesine güvenilmektedir.

Zara Join life nedir?

join Life Belgesi : Inditex urun grubununun yeni dönemde "Hedeflerimiz,Ürünlerimizin Her Seferinde Daha Sürdürülebilir Olmasını Sağlamaktır" sloganı ile uygulamaya koydugu üretim projesidir.

Zara Kids hangi avm'lerde var?

Çocuk giyimi ise bazı ülkelerde Zara Kids adı altında ayrı bir mağazada yer almaktadır....İSTANBUL.
AVMTELEFONKAT
Akbatı AVM0212 397 73 43Zemin
Akmerkez AVM0212 282 18 822. Kat
Buyaka AVM0216 290 77 44-1. Kat
Capacity AVM0212 661 51 711. Kat
13 satır daha

Zara TURK MALI MI?

Zara bir İspanya markası. Zara'nın sahibi olan Amancio Ortega'nın İspanyol tekstil devi olarak nitelenen şirketi İnditex'in çatısı altında Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho ve Bershka gibi ünlü markalar da var. TÜRKİYE'deki 30 civarında mağazası olan Zara'nın sahibi Amancio Ortega isimli işadamı.

Oysho hangi ülkenin markası?

Oysho, İspanya merkezli kadın iç giyim konusunda uzmanlaşmış moda markası. Inditex tekstil grubu bünyesinde bulunmaktadır. 1977 yılında Confecciones Noite, S.A. adı ile Arteixo, Galiçya'ya da kurulmuştur.

Zara kaç yılında kuruldu?

, A Coruña, İspanya Zara/Kuruluş

Inditex ne zaman kuruldu?

12 Haziran 1985, A Coruña, İspanya Inditex/Kuruluş

Zara markası kime ait?

Amancio Ortega İspanyol bir girişimci ve dünyanın en zengin insanlarından biridir. Kendisi Inditex moda grubunun kurucusudur. Bu moda grubun içinde bulunan dünyaca ünlü giyim markası Zara'nın da sahibidir.