Gözleri çizdirmek nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Gözleri çizdirmek nasıl oluyor?
  2. Göz çizdirmek can acıtıyor mu?
  3. Göz çizimi ameliyatı ne kadar?
  4. Gözleri çizdirmek riskli mi?
  5. Lazer ameliyatını SGK karşılıyor mu?
  6. Göz lazer sonra tekrar bozulur mu?

Gözleri çizdirmek nasıl oluyor?

Göz çizdirme terimi aslında excimer lazer dönemi öncesinde miyop ve astigmat tedavisinde kullanılan bir yöntemi ifade etmektedir. Bu yöntemde gerçekten de gözün kornea tabakası üzerine cerrahi hassasiyete sahip bıçaklarla çizikler atılır ve kişinin gözlük kusurunun giderilmesi amaçlanır idi.

Göz çizdirmek can acıtıyor mu?

Korkmayın! Lazer göz ameliyatı canınızı hiç acıtmayacak! Lazer göz ameliyatı tamamen ağrısızdır. Tüm hastalara ameliyattan yaklaşık 15 dakika önce anestezik göz damlası verilir.

Göz çizimi ameliyatı ne kadar?

Göz çizdirme ameliyatı fiyatı günümüzde 300 tl arasında değişmektedir. Lazer göz ameliyatları çoğunlukla SGK tarafından karşılanmaz ancak hastalarımıza indirim sağlanmaktadır.

Gözleri çizdirmek riskli mi?

"LAZERDE KÖRLÜK RİSKİ YOK" Körlük riski bulunmamaktadır. Lazer ameliyatı ileride göreceğiniz herhangi biz göz tedavisine (katarakt ameliyatı dahil) engel ya da sebep değildir. Lazer 1 ile 10 derece arası miyop, 1 ile 7 derece arası hipermetrop ve astigmat rahatsızlığı olan ve lazere uygun bulunan gözlere uygulanabilir.

Lazer ameliyatını SGK karşılıyor mu?

Hayır, karşılamaz. Çünkü lazer göz ameliyatı masrafları SGK kapsamında değildir. SGK kapsamında yer almayan bir tedavi yöntemi olduğu için tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında lazer göz ameliyatı olamazsınız.

Göz lazer sonra tekrar bozulur mu?

Göz değerlerim lazerden sonra tekrarlar mı? Lazerde gözlüklerle görebildiğiniz kadarını gözlüksüz görmeniz amaçlanmaktadır. 0,5 ve altındaki numaralar gözlüksüzlük değerleridir ve başarılı olarak algılanır. Lazer, numaralar henüz ilerlerken yapılırsa tekrar gözlük kullanmak durumunda kalınabilir.