Izlanda göçmen kabul ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Izlanda göçmen kabul ediyor mu?
  2. Izlanda Türkiye'den vize istiyor mu?
  3. Izlanda da yaşamak için neler gerekli?
  4. Izlanda çalışma izni nasıl alınır?
  5. Izlanda da asgari ücret ne kadar?

Izlanda göçmen kabul ediyor mu?

İzlanda'lı bir vatandaş ile evliyseniz ya da İzlanda'lı vatandaşın bir Çocuğun ebeveyni iseniz 3 yıllık oturum süresi ile İzlanda Vatandaşlığına başvuruda bulunabilirsiniz. Aile Köklerinin İzlanda Vatandaşı olduğunu kanıtlayabilirseniz Göçmenlik kartı aldıktan sonra İzlanda Vatandaşlığına başvuruda bulunabilirsiniz.

Izlanda Türkiye'den vize istiyor mu?

Umuma mahsus pasaport sahibi vatandaşlarımız, Schengen ülkesi olan İzlanda'ya seyahatlerinde vize almak durumundadırlar.

Izlanda da yaşamak için neler gerekli?

Kimlik fotokopisi. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği. Finansal durumu gösteren belgeler ( Aktif bir banka hesabının son 3 aylık dökümleri, en az 5000 TL bakiye, varsa tapu, kira geliri, araç ruhsatı vb. belgeler) Konaklama yerine ait rezervasyon belgeleri.

Izlanda çalışma izni nasıl alınır?

İzlanda çalışma izni vizesi için İzlanda dış temsilciliklerine başvuruda bulunulması gerekmektedir. Gerekli evrakların hazırlanabilmesi için kişiler İzlanda dış temsilcilikleri tarafından yetki verilmiş başvuru merkezleri aracılığıyla veya yetkili seyahat acenteleri ile görüşebilirler.

Izlanda da asgari ücret ne kadar?

Ülkeye gelen göçmenler, iş ve yaşam konuları ile ilgili konuları çok merak etmektedir. Resmi olarak belirlenen asgari ücrete göre, İzlanda asgari ücret miktarı 300000 İzlanda Kronu olarak belirlenmiştir.