Halkalı Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Halkalı Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak?
  2. Istanbul halkalı metrosu ne zaman açılacak?
  3. Mecidiyeköy Halkalı metro ne zaman açılacak?
  4. Kirazlı metro nereye kadar gidiyor?
  5. Kemerburgaz metrosu ne zaman açılacak?
  6. Istanbul yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Halkalı Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak?

İBB, KİRAZLI-HALKALI METRO HATTI ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLADI. Cumartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamaoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte birçok yetkili tarafından düzenlenen törenle inşaatına yeniden başlanan Kirazlı-Halkalı Metrosu, 2023 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Istanbul halkalı metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu 2022'de açılacak! Ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro hattını 2022 yılında işletmeye açmayı planlıyoruz'' dedi.

Mecidiyeköy Halkalı metro ne zaman açılacak?

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı Ocak 2020'de açılacak! Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattını inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada hattın 2020'nin Ocak ayında hizmete açılacağını söyledi.

Kirazlı metro nereye kadar gidiyor?

Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı ile ortak yapılmaktadır. Otogar İstasyonu'ndan sonra ayrılan hat, Esenler ve Bağcılar Meydan'dan geçerek Kirazlı bölgesinde Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro hattı ile entegre olarak sonlanmaktadır.

Kemerburgaz metrosu ne zaman açılacak?

Kemerburgaz Metro hattı 2021 yıl sonunda açılması planlanıyor.

Istanbul yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Hattın 2022'nin Haziran ayında açılması planlanıyor. Aynı zamanda Marmaray, Kadıköy – Tavşantepe metrosu ve Üsküdar – Çekmeköy metrosuna da entegre olacak olan hat, Bostancı İskelesi'ne kadar uzanan destansı bir güzergâha sahip.