Huawei P40 Lite E su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Huawei P40 Lite E su geçiriyor mu?
  2. Huawei P40 Lite ne zaman çikti?
  3. Huawei P40 Lite e kaç saatte şarj olur?
  4. P 40 Lite e kaç mAh?
  5. Telefon şarjı kaç olunca şarja takılmalı?

Huawei P40 Lite E su geçiriyor mu?

Huawei P40 Lite Suya Karşı Dayanıklı mı? Kenarlara doğru kavis kazanan arka gövde, böylece elde rahat bir tutuş sağlıyor. Ancak arka yüzün biraz parmak izi tuttuğunu da söylemek lazım. Bu arada tasarıma ilişkin olarak P40 lite'ın suya karşı dayanıklı olmadığı bilgisini de verelim.

Huawei P40 Lite ne zaman çikti?

Huawei'nin yeni telefon modeli Huawei P40 lite, nisan ayı başında Türkiye'de satışa sunulacak. Şirket açıklamasına göre, Huawei P40 lite ile yenilikçi dörtlü arka kamera, yüksek pil kapasitesi ve güçlü Kirin 810 Chipset çarpıcı bir tasarımla bir araya geliyor.

Huawei P40 Lite e kaç saatte şarj olur?

Cihazda güç tasarruf modları da var, böylelikle daha uzun kullanım süresi sağlanabiliyor. Şarj olma kısmına gelecek olursak telefon Huawei SuperCharge'ı destekliyor ve 40 W'lık şarj adaptörüyle geliyor. P40 Lite, 40 W'lık adaptörle yarım saat içinde %70 şarj oluyor. Tamamen şarj olması ise 64 dakika.

P 40 Lite e kaç mAh?

Tasarım ve donanım özellikleriyle kullanıcılarından tam not alan Huawei P40 Lite E64 GB, güçlü bataryası ile teknolojiye kesintisiz erişim olanağı sunuyor. 4000 mAh kapasiteye sahip batarya, en yoğun kullanımlarda dahi yüksek performansla uzun süreli kullanım vadediyor. 5V/2A Şarj Desteği ile gelen cihaz, şarj sorununu ...

Telefon şarjı kaç olunca şarja takılmalı?

Yeni model akıllı telefonlarda telefonu şarja takmak için tamamen bitmesini beklemenize gerek yok. Dilediğiniz zaman şarja takabilirsiniz. Hatta batarya ömrünü korumak için %20 altına inmeden şarja takmanız tavsiye ediliyor.