Herbalife multi fiber nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Herbalife multi fiber nasıl kullanılır?
  2. Herbalife yağ yakıcı çay nasıl kullanılır?
  3. Herbalife çay kilo verdirir mı?
  4. Herbalife multi fiber ne işe yarar?

Herbalife multi fiber nasıl kullanılır?

1 porsiyonu 5g lif içerir ve 15 kcal'dir. Kullanım Bilgisi: 180 ml suya 1 çorba kaşığı toz ürün (6,8g) karıştırılır. Ayrıca tercih ettiğiniz Formül 1 shake karışımınıza da 1 çorba kaşığı karıştırarak keyifle içebilirsiniz.

Herbalife yağ yakıcı çay nasıl kullanılır?

Günde 1-3 defa tüketmeniz faydalı olacaktır. Sürekli uğraşmak istemiyorsanız 1 litre suyun içine 8 kapak (ort:120 ml) ilave ederek karıştırın. Rahatlıkla buzdolabında saklayabilir ve dilediğiniz zaman içebilirsiniz.

Herbalife çay kilo verdirir mı?

Herbalife kaç kilo verdirir;Herbalife Çayı kaç kilo verdirir Herhangi bir şekilde kilo verme,kilo alma değil.Aslında biz normal değerleri,beslenmeyi hatırlatıyoruz burada. Yaptığımız şey bu.Herbalife çay tek başına kilo verdirmiyor.Beslenmenizi dizayn etmediğimiz müddetçe; bu problemle yüzleşmeye devam edeceksiniz.

Herbalife multi fiber ne işe yarar?

Probiyotik lif olma özelliği ile faydalı bakteriler periyodiklerin bağırsakta artmasına katkı sunar Bu sayede bağırsaklarda çok verimli bir emilim gerçekleşir. Besinlerden daha fazla faydalanmayı sağlar. Multi fiber metabolizmayı hızlandırır. Bu sayede kilo problemi yaşayanlara iyi bir çözümdür.