Dikloron hap 75 mg ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dikloron hap 75 mg ne işe yarar?
  2. Dikloron hap nedir ne işe yarar?
  3. Dikloron kaç saatte bir verilir?
  4. Diclomec hangi hastalıklarda kullanılır?
  5. Parafon tablet ne işe yarar?

Dikloron hap 75 mg ne işe yarar?

Osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilit belirti ve bulgularının tedavisi ile akut gut artriti, akut kas-iskelet sistemi ağrıları, postoperatif ağrı ve dismenore tedavisinde endikedir.

Dikloron hap nedir ne işe yarar?

Diklofenak (ticari adları ile Dolorex, Voltaren, Diklomec, Dikloron, Dicloflam, Cataflam gibi...) enflamasyonu azaltmak ve ağrıyı dindirmek için artrit ve akut sakatlanmalarda kullanılan bir non steroidal antiinflamatuar ilaçtır. Âdet sancısı ve ağrılı âdet görmede de kullanılır.

Dikloron kaç saatte bir verilir?

DİKLORON; osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilitin semptom ve bulgularının kontrolünde kullanılır. Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde genellikle günde 1 defa 1 ampul gluteal adaleye ve derine enjekte edilir.

Diclomec hangi hastalıklarda kullanılır?

Akut gut artrit (akut guta bağlı eklem iltihabı), Akut kas-iskelet sistemi ağrıları (kas ve bağlarda burkulma ve gerilme, sırt ağrısı vb.) Postoperative (ameliyat sonrası) ağrı Adet ağrısı (4)

Parafon tablet ne işe yarar?

rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak aşağıda belirtilen durumlarda kullanılır: • Bel ağrısı, • Boyun tutulması, • Servikal sendrom (boyun, omuz ve kol ağrıları), • ltihabi (inflamasyonlu) veya travmatik (darbelere bağlı) kas rahatsızlıkları, • Tendon (kasları kemiğe ...