Er Ah kimin?

İçindekiler:

  1. Er Ah kimin?
  2. Çalışanlara özel ATPL nedir?
  3. Entegre ATPL eğitimi nedir?
  4. Hususi Pilot Lisansı nasıl alınır?
  5. ATPL CPL nedir?
  6. Modüler ATPL a nedir?
  7. Frozen ATPL ne demek?

Er Ah kimin?

Isparta'da açılan uçuş akademisi 8 derslik kapasiteli ve yılda 120 pilot yetiştirecek şekilde tasarlandı. Er-Ah Uçuş Okulu'nun sahibi Erdoğan Cabıoğlu, düzenlenen törene ev sahipliği yaparken, AirportHaber'e özel açıklamalarda bulundu.

Çalışanlara özel ATPL nedir?

Herhangi bir uçuş eğitimi bulunmayan adaylara; PPL eğitiminden başlayarak, ATPL aşamasına kadar olan bütün teorik ve uçuş eğitimlerinin verilmesidir. ... Çalışanlara özel olan bu programda öğrencilerimize katılamadıkları teorik eğitimler için sınırlı saatlerde telafi eğitimi ve özel uçuş eğitim planlaması yapılmaktadır.

Entegre ATPL eğitimi nedir?

ATPL(A) Entegre Eğitimi sıfırdan havayoluna hazır pilot yetiştirmek için bütünleştirilmiş bir eğitim programıdır. Eğitim programındaki tüm teorik ve uçuş eğitimleri, birbirini tamamlayan ve tekrarı önleyen biçimde oluşturulmuştur.

Hususi Pilot Lisansı nasıl alınır?

Hususi pilot lisansı almak için Genel Müdürlüğümüz tarafından yetkilendirilmiş bir uçuş eğitim organizasyonunda veya tescilli kuruluşta en az 45 saatlik uçuş süresinin tamamlanmış olması gerekir. Uçuş Eğitimi Maksimum koltuk sayısı 4 kişiyi geçmeyecek tek motorlu uçaklarla yapılır.

ATPL CPL nedir?

Havayolu nakliye pilotu lisansı (ATPL veya ATP), en üst düzeydeki ticari pilotluk lisansı. ATPL, İngilizce Airline Transport Pilot Licence kavramının kısaltmasıdır. ... ATP lisansı edinebilmek için öncelikle PPL (husûsi pilot lisansı) ve CPL (ticari pilot lisansı) elde etmek gerekmektedir.

Modüler ATPL a nedir?

Modüler ATPL(A) eğitimi, size uygun zaman dilimlerinde kazandırılacak yetkilerle havayolu pilotu olmanızı sağlar. Modüler ATPL(A) eğitimi; Hususi Pilot Lisansı (PPL(A)), Ticari Pilot Lisansı (CPL(A)), Alet Yetkisi (IR(A)), Gece Uçuş Yetkisi (NR), Çok Motor Yetkisi (CR(A)) ve ATPL(A) Teorik Eğitimi modüllerinden oluşur.

Frozen ATPL ne demek?

ATPL Teori sınavlarını başarıyla geçip, uçuş eğitimini tamamlayarak CPL IR lisansına sahip olan ancak ATPL lisansına sahip olmak için gerekli uçuş saatini tamamlamamış pilotların sahip olduğu lisansa verilen isimdir. ... Bu lisans ATPL Frozen olarak bilinir.