Normal kesim ne demek?

İçindekiler:

  1. Normal kesim ne demek?
  2. Normal kesim pantolon ne demek?
  3. Kıyafette fit ne demek?
  4. BOXY fit ne demek?

Normal kesim ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. ... Slim fit kadar kaslı ve fit bir vücuda ihtiyaç duyulmayan rahatça kalıbına girebileceğiniz bir kesimdir.

Normal kesim pantolon ne demek?

Regular pantolon modelleri de üst giyim ürünleri kadar tercih edilen bir çeşit olmaktadır. Regular Fit jean pantolon ürününe bakıldığında rahat kullanım, kolay hareket kabiliyeti bel kısmından paça boyuna kadar normal kesim olan modellerdir. Bu modelleri genç kuşak ve orta kuşak rahatlıkla tercih edebilir.

Kıyafette fit ne demek?

Bu ifade aslında dar kalıp anlamına gelir. Bu tarz kıyafetlerde kol, basen, kalça, bacak ve bel kısımları kıyafet ile sarılmaktadır. Slim fit kıyafetler baharlık, kışlık ya da yazlık olarak üretilebilmektedir. Bununla birlikte farklı renk, model ve desenlerde üretimleri de yapılmaktadır.

BOXY fit ne demek?

Boxy-Fit Nedir? Belirli bir vücut şekline göre kesilmeyen, bol kalıp giysilerdir. Rahat bir kullanım için etek uçları hafifçe kırpılarak, elde kesilmiştir. Yıkandıkça yumuşayan bir yapıya sahiptir.