Zoom Türkçe ne zaman?

İçindekiler:

  1. Zoom Türkçe ne zaman?
  2. Winamp Türkçeye nasıl çevrilir?
  3. Winamp ne demek?
  4. Zoom uygulamasında ayarlar nerede?
  5. Zoom Cloud Meetings nasıl kurulur?
  6. Zoom Ekran nasıl paylaşılır?

Zoom Türkçe ne zaman?

Yani Zoom şirketi Türkiye'deki kullanılar için, Mart 2021'de bile ara yüzünün Türkçe versiyonunu sunmamış durumdadır.

Winamp Türkçeye nasıl çevrilir?

Linkte winampın kendi sitesinde orjinal türkçe sürümü zaten mevcut. Neden ingilizce sürümü indirip türkçeye çevirmeye çalışıyorsunuz ki ? Linkten Choose language kısmından Turkısh'i seçip downloadı tıklayarak türkçe sürümü indirebilirsiniz. Artık eskisini kaldırıp bunu kurarsınız.

Winamp ne demek?

Winamp, Time Warner şirketine bağlı AOL tarafından satın alınan Nullsoft adına tescilli ve yine bu firma tarafından geliştirilen kişiselleştirilebilir, kişisel bilgisayar ve Android aygıtları için çoklu ortam oynatıcısıdır.

Zoom uygulamasında ayarlar nerede?

➢ Ana ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı düğmesine bastığınızda açılan menüde bulunan settings (ayarlar) bölümüne girerek programla ilgili birçok ayarı (ses ayarı, görüntü ayarı, kayıt ayarı, istatistikler vb.) yapabilirsiniz.

Zoom Cloud Meetings nasıl kurulur?

İlk olarak zoom.us adlı sitenin kendi ana sayfasını açıyoruz. Açılan ekran üzerinden 'Sign Up Free' seçeneğinine tıkladıktan sonra çıkan ekrana e-mail adresimizi yazıyoruz. E-mail adresine gelen doğrulama linkini aldıktan sonra, 'Download & Run ZOOM' kısmına tıklayarak programı indirip, çalıştırabilirsiniz.

Zoom Ekran nasıl paylaşılır?

Bir Zoom görüşmesinde ev sahibi konumunda iseniz, dilediğiniz zaman ekranınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için, ekranın alt kısmında yer alan Ekranı Paylaş butonuna tıklamanız yeterlidir. Bunun yerine Zoom klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz.