Turkcell kaç TL eksiye düşüyor?

İçindekiler:

  1. Turkcell kaç TL eksiye düşüyor?
  2. Turkcell Avans TL ile paket yapılır mı?
  3. Turkcell paketim ne kadar kaldı?
  4. Turkcell eksiye düşme nasıl yapılır?
  5. Turkcell avans TL nasıl alınır?
  6. Telefondan telefona para transferi nasıl yapılır?

Turkcell kaç TL eksiye düşüyor?

Avans TL Hazır Kart'lı müşterilerimize eksi bakiyeye düşme hakkı tanıyan bir hizmettir. Avans TL ile TL'niz tam bitmek üzereyken Turkcell size 15 TL avans verir, konuşmanız yarıda kesilmez. 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan bireysel Hazır Kart müşterilerimiz Avans TL servisinden ayda 2,10 TL'e faydalanabilirler.

Turkcell Avans TL ile paket yapılır mı?

Mevcut tarifenizden üzerinden ödeme yapmaya devam edersiniz. Avans TL servisi için tarife değiştirmeye gerek yoktur. Avans TL'yi kullanamadığım bir Turkcell hizmeti var ? Avans TL'lerinizi konuşma, mesajlaşma, internet, paket satın alma gibi her türlü Turkcell hizmetinde kullanabilirsiniz.

Turkcell paketim ne kadar kaldı?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell eksiye düşme nasıl yapılır?

​Servisi kullanmak için hemen AVANS yazıp 2200'a ücretsiz gönderin.

Turkcell avans TL nasıl alınır?

Avans TL kullanmayan ve 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan müşterilerimiz aylık 2,10 TL karşılığında servisten yararlanabilecektir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız​. ​Servisi kullanmak için hemen AVANS yazıp 2200'a ücretsiz gönderin.

Telefondan telefona para transferi nasıl yapılır?

Lira göndermek için: 9235 aranabilir ya da lira göndermek için kısa mesajla lira göndermek istediğiniz numara yazılır bir boşluk bırakılır istenilen lira miktarı yazılır ve 9235'e gönderilir.