Elektrik faturası işletme hesap no nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturası işletme hesap no nerede yazar?
  2. Osmangazi elektrik işletme kodu nedir?
  3. Elektrik faturasında tekil kod ne demek?
  4. Limak Enerji sözleşme No nerede yazar?
  5. Eskişehir elektrik faturası nasıl ödenir?

Elektrik faturası işletme hesap no nerede yazar?

Yeni sistemle birlikte elektrik aboneleri, Müşteri Hizmet Merkezlerinde, PTT şubelerinde ve bankalardaki tüm işlemlerinde kendilerine özel hesap numarasını kullanabilecek. Hesap numaraları, yeni faturalarla birlikte de faturanın sol üst kısmında basılı olarak yer almaya başladı.

Osmangazi elektrik işletme kodu nedir?

Faturanızda belirtilen İşletme Kodunuzu ve Abone Numaranızı Giriniz. Örnek İşletme No:017.01.07.01.00 Abone Numaranız 11 Haneden Az İse Başına 0 Ekleyerek 11 Haneye Tamamlayınız.

Elektrik faturasında tekil kod ne demek?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. ... Tekil kod, şirket tarafından her bir tüketici için oluşturan tesisat numarasıdır.

Limak Enerji sözleşme No nerede yazar?

Limak Enerji müşterileri sözleşme numaralarını, faturalarının sol üst kısmında kolaylıkla görebilecek. Ayrıca müşterilere iletilen SMS bilgilendirmelerinde de sözleşme numaraları yer alacak.

Eskişehir elektrik faturası nasıl ödenir?

Eskişehir, Afyon, Kütahya, Uşak ve Bilecik illerindeki PTT gişelerinden nakit olarak fatura ödemesi yapılabilmektedir. PTT, Zorlu Enerji Osmangazi elektrik fatura ödemesinden ek ücret almamaktadır.