Turkcell'den nasıl dakika yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell'den nasıl dakika yapılır?
  2. Turkcell bip dakika nasıl yapılır?
  3. Turkcell hediye Havuzu paralı mı?
  4. Türk Telekom bedava dakika nasıl yapılır?
  5. Turkcell Bipten her yöne arama ne demek?
  6. BiP ten Her Yöne 1000 Dk ne demek?
  7. Turkcell hediyelerim ücretli mi?
  8. Turkcell hediye internet ücretli mi?

Turkcell'den nasıl dakika yapılır?

GEL DK yazıp 2222 mesaj attığınızda ücretsiz dakika kazanabilirsiniz.

Turkcell bip dakika nasıl yapılır?

Turkcell bip'den günlük 100 dakika konuşma paketi katılmak için BIP 100DK yazıp 2200'a SMS göndermeniz yeterlidir. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra 24 saat her yöne dakikalarını kullanabilirsiniz.

Turkcell hediye Havuzu paralı mı?

Evet, Hediye Havuzu'na dilediğiniz zaman ücretsiz olarak giriş yapabilir ve hediye kazanma fırsatlarınızı inceleyebilirsiniz.

Türk Telekom bedava dakika nasıl yapılır?

Türk Telekom Bedava Konuşma Paketi Kazanma Sistemdeki kayıtlı e-postanızı, telefonunuzun kısa mesaj bölümüne yazdıktan sonra bedava her yöne 100 dakikalık konuşma kazanmak için, boşluk verip SES yazdıktan sonra 3008 e göndermelisiniz. Böylelikle bedava dakikalarınız hattınıza, hemen tanımlanacaktır.

Turkcell Bipten her yöne arama ne demek?

BiP'ten Her Yöne yapılan aramalar ise Turkcell'lilerin internetinden harcamazken, paketlerindeki varsa BiP dakikalarından yoksa Her Yöne dakikalarından ücretlendirilir. Herhangi bir dakika paketi olmayan kullanıcıların ise yapmış olduğu aramalar faturasına ya da ön ödemeli hattına yansır.

BiP ten Her Yöne 1000 Dk ne demek?

BiP uygulaması üzerinden gerçekleştirilen BiP her yöne aramalarda kullanılan ses dakikaları pakete dahildir. ... Kampanyadan Turkcell, aktif, bireysel, kurumsal, faturalı, faturasız, ses ve data hatları faydalanabilecektir.

Turkcell hediyelerim ücretli mi?

Hediye havuzunda bulunan hediyeler için sizden asla ücret talep edilmez. Turkcell hediye havuzu üzerinden kazandığınız 1 GB internet kendiniz kullanabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Turkcell hediye internet ücretli mi?

Turkcell Hediye İnternet Gönderme Ücretsiz 2021 Turkcell hediye internet paketi gönderimi yaptıktan sonra karşı tarafın internet paketi bitmeden yeni internet paketi göndermezsiniz. Hediye internet gönderme işlemi için sadece 15 TL ücret alınır ve sms gönde ücreti bulunmamaktadır.