Vehbi Koç Vakfı kaç TL burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Vehbi Koç Vakfı kaç TL burs veriyor?
  2. Vehbi Koç bursu nedir?
  3. Koç Vakfı kaç öğrenciye burs veriyor?
  4. Vehbi Koç Vakfı burs Başvurusu 2021 ne zaman?
  5. Mustafa Koç bursuna nasıl başvurulur?

Vehbi Koç Vakfı kaç TL burs veriyor?

VEHBİ KOÇ VAKFI: Başvurular, 2-30 Eylül arasında vakfın web sitesi üzerinden yapılacak. Vakıf, geçen yıl aylık 625 TL burs verdi. Bu yılki miktar eylül ayında netleşecek. 10 ay süre ile verilen burs, sadece belirlenen devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere veriliyor. Okul listesi, 'www.vkv.org.tr' de.

Vehbi Koç bursu nedir?

VKV Vehbi Koç Vakfı Gençlerle parlak bir geleceğe doğru yol alıyoruz. Vakfın üniversite öğrencilerine yönelik Ana Varlık ve diğer fon gelirlerinden ayrılan ödenekler ile yetenekli fakat maddi imkanları yetersiz öğrencilerin eğitim süresi boyunca desteklenmesi için oluşturulan burs fonudur.

Koç Vakfı kaç öğrenciye burs veriyor?

Bugüne dek kamu ve özel kuruluşlar arasında üniversite öğrencilerine en yüksek tutarda burs veren kuruluş olma gururunu yaşayan Vehbi Koç Vakfı'nın meslek lisesi ve üniversite ağırlıklı olarak verdiği bursları alan öğrenci sayısı toplamda 50.000'i aşmıştır.

Vehbi Koç Vakfı burs Başvurusu 2021 ne zaman?

Sık sorulan sorularla ilgili bilgi almak için tıklayın. 2021-2022 eğitim dönemi burs başvurularınızı 13 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapabilirsiniz.

Mustafa Koç bursuna nasıl başvurulur?

Burs başvurularımız her yıl yeni Eğitim- Öğretim dönemi başında ilan edilen tarihler arasında web sitemiz üzerinden ( www.vkv.org.tr) alınmaktadır. Duyurular, Vehbi Koç Vakfı'nın web sitesi, sosyal medya hesapları ve ilgili okulların burs ofisleri aracılığıyla yapılmaktadır. 4.