Ytu uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Ytu uzaktan eğitim mi?
  2. YTÜ Online derse nasıl girilir?
  3. YTÜ Online mı Yüz Yüze mi?
  4. Yildiz Teknik online mi?
  5. Yıldız Teknik Üniversitesi Online mi?
  6. Online yıldız nasıl girilir?
  7. Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Online mı?
  8. Ytu Yaz Okulu online mı?
  9. YTÜ Hazırlık Online mı?

Ytu uzaktan eğitim mi?

Değerli öğrencilerimiz ve mensuplarımız, Yükseköğretim Kurulu tarihli basın açıklamasıyla üniversitelerde 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi öğretim sürecinin yalnızca uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verildiğini duyurmuştur.

YTÜ Online derse nasıl girilir?

Ders saati gelip, öğretim üyelerimiz tarafından sanal sınıf oluşturulduğunda öğrencilerimiz https://onlinekampus2.yildiz.edu.tr veya https://onlinekampus3.yildiz.edu.tr adresine USIS/GSIS kullanıcı bilgileri ile giriş yaparak ders bağlantısına erişebilirler. (Ayrıca mail gönderilmemektedir.)

YTÜ Online mı Yüz Yüze mi?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.

Yildiz Teknik online mi?

Online Dersler Hakkında Tanımlama sonrasında https://online.yildiz.edu.tr adresine giriş yapabilir ve derslerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Online mi?

- YÖK'ün ilan ettiği Yeni Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik eğitim kararları doğrultusunda Üniversitemizde, 2019-2020 Akademik yılı Bahar Yarıyılında öğretim faaliyetleri (lisans, lisansüstü, YILDIZSEM) uzaktan eğitimle sürdürülecektir.

Online yıldız nasıl girilir?

2021-2022 Güz döneminde gerçekleştirilecek online dersler için ders, eğitmen ve öğrenci tanımlamaları Perşeme 23:59'a kadar yapılacaktır. Tanımlama sonrasında https://online.yildiz.edu.tr adresine giriş yapabilir ve derslerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Online mı?

Başvurular online (lisansustu.yildiz.edu.tr) olarak gerçekleştirilmektedir. Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımıza başvuru ve kayıtlarda ALES ve Yabancı Dil Şartı aranmamaktadır. Başarı sıralaması Lisans AGNO'suna göre yapılacaktır.

Ytu Yaz Okulu online mı?

YTÜ Eğitim Fakültesi | Duyurular. “YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ” nin 13. Maddesi uyarınca; ... Üniversitemizde Yaz Okulu online olarak açılacağından konuya ilişkin işlemler halen devam etmektedir.

YTÜ Hazırlık Online mı?

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu, 13-14 Temmuz tarihlerinde İngilizce Yeterlilik Sınavı'nı (İYS) online olarak yapacağını duyurdu. ... Öğrenciler, seneye zorunlu İngilizce dersi veya mezun olmadan önce İYS'ye girip başarılı olmak şartı ile “şartlı geçiş” sisteminin getirilmesini talep ediyor.