Shell Club Smart Extra kart ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Shell Club Smart Extra kart ne işe yarar?
  2. Shell Smart kart kayıt nasıl alınır?
  3. Shell Smart puanımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Shell Club Smart Kart nedir?
  5. Shell Pratik kart ne işe yarar?
  6. Shell Pratik kart nerede geçiyor?
  7. Shell Club plaka değişikliği nasıl yapılır?
  8. Pratik kart ne işe yarar?
  9. Opet Yakıt Kart nasıl alınır?
  10. Shell 1000 Smart Puan ne kadar?

Shell Club Smart Extra kart ne işe yarar?

Bedava yakıt fırsatı! Shell ClubSmart kartınızı kaydedin, her yakıt alımınızda puan kazanın. ... Her 500 Smart Puan için 5 TL'lik hediye yakıt alabilirsiniz.

Shell Smart kart kayıt nasıl alınır?

Kartınızın kayıt işlemini, Shell Mobil Uygulamamız üzerinden, www.shellsmart.com adresli internet sitemizden ya da “SMART” yazarak 2313'e kısa mesaj göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

Shell Smart puanımı nasıl öğrenebilirim?

Puanlarınızı ve işlem geçmişinizi görüntüleyebilmek için kartınızı kayıt etmeniz gerekmektedir. Kayıt işlemi sonrasında puanlarınızı Shell mobil uygulamamız ya da www.shellsmart.com üzerinden hesabınıza giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.

Shell Club Smart Kart nedir?

Smart Puanlarınızı kullanabilmek için Smart kartınızın kayıtlı olması gerekmektedir. Bir ay içerisinde en az 500, en fazla 20.000 Smart puan olmak üzere 100 ve katları değerlerde harcama yapılabilmektedir. 100 Smart Puan, 1 TL değerinde akaryakıt veya otogaza eşdeğerdir.

Shell Pratik kart ne işe yarar?

Shell Pratik Kart iş dünyasında gönülleri fethetmek üzere sunulan dönemsel yakıt alım ihtiyacını karşılayan yakıt kartıdır. ... Anlaşmalı 1000'e yakın Shell istasyonunda geçerli olup, pratik ve hızlı yakıt ikmali sağlar.

Shell Pratik kart nerede geçiyor?

Kurumsal iş ortaklarınıza, distribütörlerinize ve/veya bayilerinize dönemsel yakıt alımı ihtiyacınızı karşılamak amacıyla bakiye yüklü olarak verilen şifresiz bir karttır. Anlaşmalı 1000'e yakın Shell istasyonunda geçerli olup, pratik ve hızlı yakıt ikmali sağlar.

Shell Club plaka değişikliği nasıl yapılır?

Kart sahibi ClubSmart müşteri hizmetlerini arayarak, kart sahibinin kendisi olduğunu müşteri hizmetleri yetkilisinin sorduğu soruları cevaplandırarak, ispat ettikten sonra plaka bilgisini ve diğer tanımlı bilgilerini güncelleyebilir.

Pratik kart ne işe yarar?

Kurumsal iş ortaklarınıza, distribütörlerinize ve/veya bayilerinize dönemsel yakıt alımı ihtiyacınızı karşılamak amacıyla bakiye yüklü olarak verilen şifresiz bir karttır. Anlaşmalı 1000'e yakın Shell istasyonunda geçerli olup, pratik ve hızlı yakıt ikmali sağlar.

Opet Yakıt Kart nasıl alınır?

Kartınızda biriken Yakıt Puanları OPET istasyonlarında harcamak için kart aktivasyon işlemini tamamlamanız gerekmektedir. OPET Kart aktivasyon işleminizi SMS, Online İşlem Merkezi veya Opet Mobil Uygulaması ile yapabilirsiniz.

Shell 1000 Smart Puan ne kadar?

Her 1.000 Mil, 3.000 Shell ClubSmart puana eşittir. 3.000 Shell Club Smart puan ile 30 TL değerinde akaryakıt ve Shell otogaz hediyesi alınabilir. Söz konusu, Shell Smart Puan harcamaları minimum 500 puan olmak üzere yapılabilecektir.