Akbank kredi kartı taksit yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Akbank kredi kartı taksit yapıyor mu?
  2. Akbank kredi kartı borçları ertelendi mi?
  3. Akbank artı Para taksidi nasıl ödenir?
  4. Akbank arti Para nasil acilir?

Akbank kredi kartı taksit yapıyor mu?

Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı İşlemleri >Taksit/Erteleme İste adımından, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezini arayarak taksitlendirebilirsiniz.

Akbank kredi kartı borçları ertelendi mi?

Pandemi sürecinin etkileri nedeni ile müşterilerimizin bireysel ve ticari kredilerinin 31.06.2021 tarihine kadar olan ödemeleri, erteleme faizi alınarak 31 Temmuz 2021 tarihine kadar, kredi kartı ve artı para borçları ise alışveriş faizi alınarak Temmuz 2021 ekstresine kadar ötelenebilecektir.

Akbank artı Para taksidi nasıl ödenir?

Ödeme bilgileriniz ATM işlemlerinde bilgi fişi ile, POS işlemlerinde slip ile kullandırım anında size iletilecektir. Böylece, hangi tarihte ne kadar ödeme yapacağınızı kullandırımda göeceksiniz. Dilerseniz ödeme bilgilerinize Akbank Direkt İnternet yada Çağrı Merkezi aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.

Akbank arti Para nasil acilir?

Artı Para ile acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için öncelikle Artı Para hesabı başvurusunda bulunmanız gerekir. Hesap başvurunuzu Akbank şubeleri ya da 444 25 25 numaralı Çağrı Merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz işleminizi Akbank.com.tr ya da Akbank Mobil uygulaması üzerinden kendiniz de yapabilirsiniz.