Eee hangi bolum?

İçindekiler:

  1. Eee hangi bolum?
  2. Konuşurken Eee ne demek?
  3. Eee ne demek üniversite?
  4. Eee ne iş yapar?
  5. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği hangi puan türü?
  6. Eşe ismi ne anlama gelir?

Eee hangi bolum?

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 100 yılı aşkın bir süredir giderek artan hızlarda hayatımızın her alanına girmiş ve birçok yeni alanın doğmasına neden olmuş bir mühendislik disiplinidir.

Konuşurken Eee ne demek?

İnsanlar seslerinin kesildiği bir anlık soluklanma sırasında karşılarındaki sözlerinin bittiğini sanmasın diye bu boşlukları 'ııı', 'eee' diye sesler çıkararak doldururlar. Böylece karşıya devam edeceklerinin mesajını verirler. Yani oturduğu koltuğu kaptırmamak için üstünden kalkmamak gibi bir şey.

Eee ne demek üniversite?

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, haberleşme, sinyal işleme, yüksek gerilim, elektrik makineleri, güç dağıtım sistemleri, radar ve elektronik harp, RF, elektromanyetik ve fotonik konularını kapsamaktadır. Bölümümüzde, teorik derslerin çoğu nitelikli laboratuvar olanakları ile desteklenmektedir.

Eee ne iş yapar?

Elektrik Elektronik Mühendisliği, radar, elektrik motorları, iletişim sistemleri, navigasyon sistemleri ya da elektrik üretim ekipmanı gibi elektrikli ekipmanların tasarımını geliştirmeyi amaçlar, test eder ve denetler. Elektrik elektronik mühendisleri, otomobil ve uçak tasarımında da yardımcı olur.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği hangi puan türü?

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü başarı sıralamaları ve taban puanları tablosundaki veriler, ÖSYM ve YÖK tarafından onaylanmıştır. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü taban puanları, AYT'deki sayısal puan türünden hesaplanır.

Eşe ismi ne anlama gelir?

Eşe isminin anlamı; Ayşe demektir.