Ankara yardım kolisinde neler var?

İçindekiler:

  1. Ankara yardım kolisinde neler var?
  2. Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım nasıl yapılır?
  3. Belediye para yardımı nasıl alınır?
  4. Ankara erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır?
  5. Belediye yardıma muhtaç insanlara nasıl yardım eder?

Ankara yardım kolisinde neler var?

Her paket 150 TL'dir. Paket içeriği: Domates Salçası, Makarna, Ayçiçek Yağı, Buğday Unu, Toz Şeker, Pirinç, Kuru Fasülye, Bulgur, Yeşil Mercimek, Kırmızı Mercimek, Konserve Bezelye, Çay. Ankara Büyükşehir Belediyesi kıyafet, gıda, yakacak gibi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım nasıl yapılır?

Sosyal yardım talebinde bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, “https://sosyalhizmetler.ankara. bel.tr” adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları, ad soyad bilgileri ile cep telefonlarını yazarak başvuruda bulunabilecek.

Belediye para yardımı nasıl alınır?

Bizzat ikametgahınızın bulunduğu ilçe belediyesine ya da büyükşehir belediyesine giderek de para yardımı başvurunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. Başvuru, tıpkı diğer belediyelerin sosyal yardım başvurularında olduğu gibi e-devlet üzerinden de yapılabiliyor.

Ankara erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ankara Belediyesi yardım başvurusu 2021 senesinde devam eden şekilde online olarak da yapılabilmekte, bu amaçla vatandaşların https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr linkine tıklayarak kimlik, adres, iletişim bilgilerini belirtmesi gerekmektedir.

Belediye yardıma muhtaç insanlara nasıl yardım eder?

Hastalar için ilaç ve akülü sandalye, hasta yatağı, havalı yatak, görme engelli bastonu gibi tıbbi malzeme destekleri. Yoksul aileler için sosyal yardım çekleri veya sosyal yardım kartları (kimi belediyeler her ay düzenli olarak yatırıyor) Gazilere ve şehit yakınlarına yapılan sosyal yardımlar.