Salda Gölünde nerede yüzülür?

İçindekiler:

  1. Salda Gölünde nerede yüzülür?
  2. Denizli Salda Gölü Nasıl Gidilir?
  3. Burdur Salda Gölü Nasıl Gidilir?
  4. Saldaya girmek yasak mı?

Salda Gölünde nerede yüzülür?

Salda Gölü çevresinde bulunan Tabiat Parkı Orman Plajı, Yeşilova Halk Plajı ve Doğanbaba Halk Plajı, gönül rahatlığıyla yüzebileceğin plajlar.

Denizli Salda Gölü Nasıl Gidilir?

Denizli'den Salda Gölü'ne şahsi araçlarıyla gitmek isteyenler; Denizli-Serinhisar-Güney istikametinde ilerlemelidirler. Şehirler arası otobüs firmalarıyla Denizli'den Salda Gölü'ne gelmek isteyenler; Denizli otogarından Yeşilova minibüslerine binerek, Yeşilova'ya 5 km kala, Salda Gölü kenarında inebilirler.

Burdur Salda Gölü Nasıl Gidilir?

Burdur'dan Salda Gölü'ne, popüler ismi ile Saldivler'e ulaşmak için; Burdur otogardan Yeşilova turizmin Yeşilova otobüsleriyle 1,5 saatlik bir sürede kişi başı 17 tl ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ulaşım saatleri de şu şekilde; Yeşilova Turizm'in internet sitesi; yeşilovatur.com tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Saldaya girmek yasak mı?

Salda Gölü'ne Araç Girişi Yasaklandı Salda Gölü'nde koruma planı kapsamında; Maldivler olarak bilinen beyaz kumsal alanına araç ile giriş yasaklandı. ... Salda Gölü'nün Beyaz Adalar kısmına araç girişinin yasaklanmasının ardından girişe otopark yapıldı.