BİM iPhone şarj kablosu ne zaman gelecek 2020?

İçindekiler:

  1. BİM iPhone şarj kablosu ne zaman gelecek 2020?
  2. BİM iPhone şarj kablosu ne kadar?
  3. USB C ne demek?
  4. Çakma kablo telefonu bozar mı?
  5. USB C girişi nedir?
  6. iPhone usb C nedir?

BİM iPhone şarj kablosu ne zaman gelecek 2020?

BİM aktüel ürünler kapsamında 13 Nisan'dan itibaren EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörü satışa sunulacak.

BİM iPhone şarj kablosu ne kadar?

BİM'de yer alan reklam afişine göre EarPods kulaklık 49 TL, 1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 39 TL, 2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 49 TL ve iPhone şarj adaptörü 39 TL olarak açıklandı.

USB C ne demek?

USB Type-C yeni, daha küçük ve simetrik bir tasarıma sahip olan ve bu sayede takması kolay olan bir bağlantı türüdür. USB Type-C kabloları diğer kablolardan daha fazla elektrik taşıyabilir, bu sebeple dizüstü bilgisayarları bile şarj edebiliyorlar.

Çakma kablo telefonu bozar mı?

Aynı akımda ve enerji seviyesinde üretilen bir farklı markanın şarj cihazlarını kullanmak (ürün lisanslı ve kayda değer bir marka ise) sorun oluşturmuyor. Amper farklılıkları, akım yüksekliği ve benzeri detaylar cihazlarımızın ayarlarını ve batarya özelliklerini deforme edebiliyor.

USB C girişi nedir?

USB-C ayrıca USB Type-C veya Type-C olarak da bilinen 24 pinli, tamamen geri çevrilebilir bir fiş USB konnektör sistemi veri ve enerjinin taşınmasına izin verir. ... USB Type-C yeni, daha küçük ve simetrik bir tasarıma sahip olan ve bu sayede takması kolay olan bir bağlantı türüdür.

iPhone usb C nedir?

USB-C - Lightning kablosunu kullanarak AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı şarj edebilir, eşzamanlayabilir, bir Siri Remote'u şarj edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. ... Mac veya PC'deki bir USB-C bağlantı noktasına ya da bir USB-C güç adaptörüne bağlıyken Siri Remote'unuzu şarj edebilirsiniz.