Istanbul Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi nedir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi nedir?
  2. Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi ne oluyor?
  3. Istanbul Üniversitesi Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi hangi yılda kurulmuştur?
  4. AUZEF kimler başvuramaz?
  5. Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim mi?
  6. Auzef kaç sene kalma hakkı var?
  7. Auzef mezun nasıl olunur?

Istanbul Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi nedir?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve ...

Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi ne oluyor?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, kısa adıyla AUZEF, İstanbul Üniversitesine bağlı olarak uzaktan ve açık öğretim programlarını yürüten fakültedir. AUZEF'te dersler internet üzerinden yapılır. Her dönem belli miktarda harç ücreti ödenerek eğitime devam edilir.

Istanbul Üniversitesi Açık ve uzaktan eğitim Fakültesi hangi yılda kurulmuştur?

AUZEF, 08.04.2010 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile İstanbul Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak “Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi” kurulması uygun görülmüş olup karar, tarihli ve 27565 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

AUZEF kimler başvuramaz?

Herhangi bir üniversitenin ön lisans/lisans düzeyindeki programlarında kaydı bulunmayanlar veya bu programlardan herhangi bir şekilde ilişiği kesilenler (kayıt sildirenler vb.) ... Ön lisans ögrencileri/mezunları lisans programlarına kayıt olamazlar. AUZEF çalışanları fakülte programlarına kayıt olamaz.

Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim mi?

Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

Auzef kaç sene kalma hakkı var?

MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir. Kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine dâhil edilir.

Auzef mezun nasıl olunur?

AUZEF LİSANS VE ÖNLİSANS Mezuniyet Koşulları !! LİSANS PROGRAMI Öğrencileri mezun olabilmek için öğrencinin bütün derslerini geçmesi, FF notlu dersinin olmaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olması ve eğitim süresi boyunca 144 kredi ve 240 AKTS Ders yükünü tamamlaması gerekir.