Karabuğday tohumu kaç para?

İçindekiler:

  1. Karabuğday tohumu kaç para?
  2. Karabuğday dönüme ne kadar verir?
  3. Korunga tohumu ne kadar?
  4. Karabuğday nedir nasıl tüketilir?
  5. Karabuğday Türkiyede yetişir mi?
  6. Karabuğday su ister mi?

Karabuğday tohumu kaç para?

Karabuğday Tohumu arıcıların umudu oldu. Karabuğday Balı daha pahalı satılıyor. Kurak ve engebeli arazilerde ve serin iklimlerde yetişebilme özelliği vardır....Karabuğday Tohumu.
Stok Kodu:GA1000
Seçenekler:1kg - ( 24,75 TL + KDV ) 500 gr - ( 14,85 TL + KDV )
2,39 TL den başlayan taksitlerle!!

Karabuğday dönüme ne kadar verir?

KARABUĞDAY TARIMI NASIL YAPILIR Karabuğdayın ekimi ile hasat edilmesi arasında geçen süre yaklaşık 90 gündür. Hasadı el veya biçerdöver ile yapılabilmektedir. Dekara tane verimi 200 kg civarındadır. Ürün rutubeti depolamada %16'nın altında olmalıdır.

Korunga tohumu ne kadar?

KORUNGA TOHUMU 25 KG FİYATI: 100,00 TL.

Karabuğday nedir nasıl tüketilir?

Karabuğday Nedir? Kuzukulağıgiller familyasından olan bitki, klasik buğdaydan yüzde 11 daha az protein ve yüzde iki daha düşük oranda yağ içerir. Yıllarca hayvan yemi olarak kullanılan karabuğday günümüzde yemek ve tatlıların içinde de kullanılır.

Karabuğday Türkiyede yetişir mi?

Gümüşhane'de geçtiğimiz Temmuz ayında temeli atılan ve Karabuğday bitkisi için Türkiye'de ilk olan un ve bulgur tesisinde üretim başladı. Günlük 35 ton hammadde üretim kapasitesine sahip tesis 20 ton glütensiz un üretecek.

Karabuğday su ister mi?

Karabuğday, konvansiyonel buğday türlerine göre bakımı daha kolay, zararlısı daha az, su ve toprak seçiciliği daha az olan bir türdür.