Internetten alınan otobüs bileti nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Internetten alınan otobüs bileti nasıl değiştirilir?
  2. Metro Turizm HES kodu nasıl alınır?
  3. Samsun Otogar servisleri kalktı mı?
  4. Bilet için HES kodu nasıl alınır?
  5. Otobüs bileti nasil degistirilir?
  6. Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?
  7. Yazıhaneden alınan bilet iptal edilir mi?

Internetten alınan otobüs bileti nasıl değiştirilir?

Otobüs biletimi nasıl değiştirebilirim? Biletinizi üye hesabınızla satın aldıysanız; 'Biletlerim' menüsünden değiştirmek istediğiniz biletinizin pnr numarasına tıklayarak biletinizi görüntüledikten sonra 'Açığa Al' butonu ile önce açığa almanız gerekmektedir.

Metro Turizm HES kodu nasıl alınır?

SMS yolu ile kod almak için: 1.HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Samsun Otogar servisleri kalktı mı?

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi. ”Şehrimizde şehirler arası otobüs işlemeciliği yapan firmalarının almış oldukları karar doğrultusunda hizmet verdikleri yolcuların şehir içerisindeki yazıhanelerden Otogar'a ulaşımları için vermiş oldukları ücretsiz servis ...

Bilet için HES kodu nasıl alınır?

Hes Kodu Nasıl Alınır?
  1. Kısa mesaj - SMS ile Hes Kodu Alma. HES (boşluk) TC Kimlik Numaranız (boşluk) Kimlik kartınızın seri numarasının son 4 rakamı (boşluk) kodun geçerli olmasını istediğiniz gün sayısı” yazıp 2023'e SMS atın. ...
  2. Hayat Eve Sığar (HES) Mobil Uygulaması Üzerinden Hes Kodu Alma.

Otobüs bileti nasil degistirilir?

Bilet Değişim Kuralları: Otobüs biletlerinde firmalar arası değişim işlemi ve güzergah değişimi yapılamamaktadır. Değiştirmek istediğiniz biletin ücreti ile mevcut biletiniz arasında fiyat farkı varsa değişim işlemi yapılamamaktadır.

Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?

Uçuşunuza 12 saat kaldığında iptal ve iade etmek isterseniz o zaman almış olduğunuz biletin fiyatı üzerinden %40 tutarında bir kesinti gerçekleşmektedir. Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir.

Yazıhaneden alınan bilet iptal edilir mi?

BİLETİ AÇIĞA ALMA YA DA İPTAL İŞLEMİ YOK” Ayrıca yazıhaneden alınan biletlerde bu sorun yok. En sıkıntılı noktası ise bileti aynı güzergahtan başka bir yerde kullanamamak ve geri dönüş yönüne de çevirememek. Halkla ilişkiler departmanı da yardımcı olabilecek seviyede ve yeterlilikte zaten değil.