Rüyada sünger döşek görmek ne demektir?

İçindekiler:

  1. Rüyada sünger döşek görmek ne demektir?
  2. Rüyada yeni yatak görmek ne demek?
  3. Rüyada battaniye almak ne demek?
  4. Rüyada battaniye örttüğünü görmek ne demek?

Rüyada sünger döşek görmek ne demektir?

Rüyada sünger döşek görmek de sünger yatak görmekle aynı anlama gelir ve hayırlara vesile olacak çok temiz ve güzel olayların yaşanacağına, isabetli adımlar atılacağına ve yaşama dair doğru kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada yeni yatak görmek ne demek?

Yeni yatak görmek, güzel, hal ve vakti yerinde eşe eski ve yırtık yatak da, dini ve vefası olmayan bir birine delalet eder. Rüyada yatak genel olarak yoldur. Eve yatak almak bekarlar için evlilik, evliler için kısmettir. Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerası geçirmekle yorumlanır.

Rüyada battaniye almak ne demek?

Rüyada battaniye almak samimi, sıcak ve temiz kalpli komşulara işaret etmektedir. Özellikle rüyasında battaniye satın alan kişiler için iyiliksever ve dürüst insanlar ile karşılaşacak anlamı taşımaktadır. Rüya sahibinin her düştüğünde elinden tutacak yeni dostlara ve güvenilir insanlara delalet eder.

Rüyada battaniye örttüğünü görmek ne demek?

Rüyada battaniye görmek, rüyayı gören kimse bekar ise, evleneceğine veya nişanlanacağına: Rüyasında rüyayı gören evli ise, hayırlı bir işe kavuşacağına işarettir.Bazı yorumculara göre: Rüyasında uyuyan birinin üzerine battaniye örttüğünü görmek, rüyayı gören kişinin o örttüğü kişiyi koruyacağına ve onu himayesi altına ...