Doktor Hakan Çoksüer hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Doktor Hakan Çoksüer hangi hastanede?
  2. Talip Gül hangi hastanede?
  3. Dr Zeki Akkum kimdir?
  4. Uğur Değer hangi hastanede?
  5. Prof Dr Talip Gül kimdir?
  6. Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül nereli?
  7. Zeki Akkum evli mi?
  8. Dr Hakan Çoksüer nereli?

Doktor Hakan Çoksüer hangi hastanede?

Özel DiyarLife Hastanesi » Prof. Dr. Hakan ÇOKSÜER.

Talip Gül hangi hastanede?

Prof. Dr. Talip Gül Dicle Üniversitesi Bünyesinde çalışıyor.

Dr Zeki Akkum kimdir?

Zeki Akkum Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. Iud(intrauterin araç spiral), Rahmin alınması, Laparoskopik over kisti ameliyatı, Servikal kriyocerrahi, Ivf alanlarında hizmet veriyor ve Rahim Kanaması, Hamilelik, Genital Herpes (Uçuk), Adneksit, Tüp Bebek hastalıkları konusunda çalışıyor.

Uğur Değer hangi hastanede?

Kadın hastalıkları ve doğum Uğur Değer,Memorial Dicle Hastanesinde hizmet vermektedir.

Prof Dr Talip Gül kimdir?

1959'da Kars'ın Selim ilçesinde doğdu. 1976'da Erzurum İmam Hatip Lisesi'nden, 1983'te Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1989'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda ihtisasını tamamladı. 1993'te aynı anabilim dalında doçent, 1998'de profesör oldu.

Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül nereli?

1959 yılında KARS 'ın Selim kazasında doğdum. İlk tahsilimi doğduğum yerde, Lise tahsilimi Erzurumda tamamladım. 1983 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.

Zeki Akkum evli mi?

2009 Kasım-2013 Eylül Universal Diyarbakır Hastenesi,Tüp Bebek Ünite sorumlusu Dr Seda Akkum ile evli,Eda adında 1998 doğumlu kızı var. TJOD,TSRM,ASRM ve ESHRE üyesi .

Dr Hakan Çoksüer nereli?

1977 yılında Mardin'de doğdum. Türkçe, Kürtçe ve İnglizceyi çok iyi konuşmaktayım. Lise öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. 2001 yılında Trakya Üniversitesi'nden mezun olarak Tıp Doktoru ünvanını aldım. 2006 yılında İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanını aldım.