Mektebim Okulları kaç TL?

İçindekiler:

  1. Mektebim Okulları kaç TL?
  2. Mektebim okullarını kim aldı?
  3. Kaç tane Mektebim Okulu Var?
  4. Mektebim Okulları satıldı mi?
  5. Mektebim Okulları sahibi kimdir?
  6. Mektebim Okulları neden kapandı?
  7. Bilnet okulları kimin?
  8. Medicana okulları kimin?
  9. Mektebim satılıyor mu?

Mektebim Okulları kaç TL?

Mektebim Koleji 2019-2020 fiyatlarını resmen web sitesinden yayınladı. Açıklanan fiyatlara göre, Anaokul 7 bin TL ile 18 bin TL aralığında. İlkokul ve ortaokul ücretleri 13 bin TL'den başlayıp 19 bin TL'ye kadar çıkıyor. Liseler ise ile 36 bin TL civarında.

Mektebim okullarını kim aldı?

2011 yılında Ümit Kalko tarafından kurulan ve 2018 yılında Sancak Group bünyesine geçen Mektebim Koleji, sektörden çekilme kararı aldı. Kolejin kampüsleri farklı gruplar tarafından satın alınıyor.

Kaç tane Mektebim Okulu Var?

Ümit Kalko'nun 2006 yılında kurduğu Mektebim Okulları'nın 8'i sağlık meslek lisesi 22'si normal kolej olmak üzere 30 okulu var.

Mektebim Okulları satıldı mi?

2013'te ilk şubesini Silivri'de açan Mektebim Okulları daha sonra Sancak Grup tarafından satın alınmıştı. Sancak Grup'un eğitim sektöründen çekilmesiyle birlikte Mektebim Okulları bir kez daha el değiştirdi.

Mektebim Okulları sahibi kimdir?

Mektebim Koleji Kimin Mektebim Okulları'nın kurucusu Ümit Kalko'dur.

Mektebim Okulları neden kapandı?

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçen eğitim sektörü zor günler geçiriyor. Salgın nedeniyle dar boğaza giren 14 ilde 38 kampüsü bulunan Mektebim Koleji kapanıyor.

Bilnet okulları kimin?

Şimdi de Yönetim Kurulu Başkanvekili olan oğlu Fatih Öztürk, yeni bir okul markası ile eğitim zinciri oluşturuyor. Bilfen'den daha ucuz ve alt kategoride yer alacak Bilnet Okulları önümüzdeki eylül ayından itibaren açılıyor.

Medicana okulları kimin?

Sezgin SUNAY - Mba Okulları Kurucu Temsilcisi & Genel Müdür - Founder Representative&General Maneger Of Mba Schools - Medicana Eğitim Grubu - MBA Okulları | LinkedIn.

Mektebim satılıyor mu?

Mektebim Okulları hisse Haberi Mektebim Okulları'na yeni ortak geldi. Geçtiğimiz nisan ayında yüzde 20'ye yakın hissesi Suudi SEDCO'ya satılan şirketin yeni ortağı Haydar Sancak'ın başında bulunduğu Sancak Group oldu. ... Buna göre şirketin yüzde 30'u, Medical Park'ın da ortaklarından Haydar Sancak'a satılıyor.