Silverin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Silverin anlamı nedir?
  2. Silver hangi renk demek?
  3. Silver cep telefonu ne demek?
  4. Gümüş neyi simgeler?
  5. Silver tablet ne demek?
  6. Grey ingilizce hangi renk?

Silverin anlamı nedir?

İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi resmi dili İngilizce olan ülkelerde Silver ismi oldukça popüler. Silver kelimesinin sözlük anlamı gümüştür. Mecazi olarak ise gümüş gibi parlak, ilgi çekici ve cesur anlamına gelmektedir.

Silver hangi renk demek?

Gümüş rengi, gri rengin gümüşe yakın renkte olan tonudur. Gümüş renginin hex değeri "#C0C0C0", RGB değeri "192, 192, 192", ve CMYK değeri "0, 0, 0, 25" dir. Gümüş renginin diğer adı Gri %'dir.

Silver cep telefonu ne demek?

Android Silver, üst düzey Android'li cihazların daha uygun fiyatlarla satılacağı, bu cihazların gereksiz uygulamalardan ve arayüzlerden arındırılmış olacağı anlamına geliyor.

Gümüş neyi simgeler?

Renklerin anlamında, gümüş renk ve anlamı; prestij ve zenginlik ile ilişkilidir. Kadın, enerji, refah ve modernite ile ilgili göz alıcı, sofistike bir renk olarak görülür.

Silver tablet ne demek?

Android Silver, üst düzey Android'li cihazların daha uygun fiyatlarla satılacağı, bu cihazların gereksiz uygulamalardan ve arayüzlerden arındırılmış olacağı anlamına geliyor. ... Silver aynı zamanda Android'li bir cihaz alırken güncellemeleri alıp almayacağınız konusundaki endişelerden de kurtulmanızı sağlayacak.

Grey ingilizce hangi renk?

Renklerin İngilizcede Yazılışları ve Okunuşları
İngilizcesiOkunuşuTürkçesi
Gray\GreygreyGri
SilversilverGümüş
GoldgoldAltın
BeigebejBej
15 satır daha