Türk Telekom içerik servisleri nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom içerik servisleri nasıl iptal edilir?
  2. 7066 icerik servisi nedir?
  3. 7066 nedir?
  4. Arayanı Bil kaç TL?

Türk Telekom içerik servisleri nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

7066 icerik servisi nedir?

ArayanıBil Plus servisine daha avantajlı fiyatla 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066'ya SMS gönderebilirsiniz. ... Arayanıbil Plus servisinde otomatik yenileme yapılmadan önce ve yenileme yapıldığında aboneler SMS ile bilgilendirilir.

7066 nedir?

ArayanıBil Plus servisine abone olanlar hem hiçbir aramayı kaçırmıyor hem de anında 1 GB'lık internet paketi kazanıyor. ... ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Haftalık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066'ya SMS gönderebilirsiniz.

Arayanı Bil kaç TL?

ArayanıBil servisinin aylık abonelik ücreti 3,49 TL'dir. (08.07.2021 tarihi itibariyle 3,49 TL/ay olarak güncellenmiştir.) ArayanıBil Sesli Mesaj Merkezi'ne sesli mesaj bırakılması esnasında aboneler (mesaj bırakan) bulundukları tarifenin şebeke içi arama ücreti ile ücretlendirilirler.