Türk Telekom hediye dakika nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom hediye dakika nasıl alınır?
  2. Türk Telekom 100 dk ne kadar?
  3. Türk Telekom ücretsiz dakika nasıl yapılır?
  4. Türk Telekom'da nasıl Dakika alabilirim?
  5. Turkcell'de bedava dakika nasıl kazanılır?

Türk Telekom hediye dakika nasıl alınır?

Kampanyaya hemen dahil olmak için telefonunuzun mesajlaşma bölümüne gelmeli ve HERYONE DK yazıp 5555'e mesaj yollamalısınız. Size iletilen onay mesajını takiben kampanya kapsamındaki hediye dakikalarınızı haftanın her günü 13.00-14.00 saatleri arasında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom 100 dk ne kadar?

Aylık 100DK cepten konuşma paketi ayda sadece 8,16 TL! AYLIK 100DK yazıp 5555e gönderin. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 8,16 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde cepten 100 dakika yurt içi her yöne konuşabilirsiniz.

Türk Telekom ücretsiz dakika nasıl yapılır?

Türk Telekom Bedava Konuşma Paketi Kazanma Sistemdeki kayıtlı e-postanızı, telefonunuzun kısa mesaj bölümüne yazdıktan sonra bedava her yöne 100 dakikalık konuşma kazanmak için, boşluk verip SES yazdıktan sonra 3008 e göndermelisiniz. Böylelikle bedava dakikalarınız hattınıza, hemen tanımlanacaktır.

Türk Telekom'da nasıl Dakika alabilirim?

Her Yöne 500 Dakika Paketi ile yurtiçi her yöne 500 dakika sadece 19 TL! Siz de Avea'nın faturasız tarifelerine gelin ve HY5'e SMS gönderin, Her Yöne 500 Dakika Paketi'niz cebinize gelsin.

Turkcell'de bedava dakika nasıl kazanılır?

Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.