Valide Sultan gemisi rezervasyon nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Valide Sultan gemisi rezervasyon nasıl alınır?
  2. Valide Sultan gemisi ne zaman?
  3. Valide Sultan gemisi ne kadar?
  4. Boğaz turu ücretsiz mi?
  5. Üsküdar boğaz turu nereden kalkıyor?
  6. Boğaz turu nereden yapılıyor?
  7. Boğaz turu var mı?
  8. Istanbul boğaz turu nereden?
  9. Kadıköy Boğaz turu nereden kalkıyor?
  10. Üsküdar'dan boğaz turu var mı?
  11. Uzun Boğaz turu kaç lira?

Valide Sultan gemisi rezervasyon nasıl alınır?

Valide Sultan Gemisi turlarına katılmak isteyenlerin belediyemizin çağrı merkezi 4 numaralı telefonunu arayarak randevu almaları yeterlidir.

Valide Sultan gemisi ne zaman?

Çalışma saatleri Pazartesi ve Pazar günleri 09:00 ila 17:00 arasıdır. Hilmi Türkmen, “Değil Üsküdar'da İstanbul'da bir ilk olan bu proje ile vatandaşlarımız Boğazı, denizi, İstanbul'u daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Valide Sultan gemisi ne kadar?

Tuzla'da Türk firma tarafından 1.5 yılda yapılan Üsküdar Valide Sultan Gemisi, 12 milyon liraya mal oldu. 54 metre uzunluğundaki gemi, 12 metre genişliğinde ve 3.5 metre yüksekliğe sahip. Saatte 12 deniz mili yani 25 kilometre hızla gidebilen geminin kapalı ve açık olmak üzere iki bölümü bulunuyor.

Boğaz turu ücretsiz mi?

Tüm İstanbulluların faydalanabileceği gemide boğaz turlarının yanı sıra nikah, yıl sonu etkinlikleri düzenlenebilecek. ... Sonrasında ise belirli bir program dahilinde tüm İstanbullular, Valide Sultan Gemisi ile ücretsiz boğaz turu yapabilecek. Boğaz turu esnasında vatandaşlara çay ve simit ikram edilecek.

Üsküdar boğaz turu nereden kalkıyor?

- Uzun Boğaz turu (her gün): Eminönü-Kavaklar arasında yaz aylarında iki sefer yapılıyor. Vapur Eminönü'nden 10.35 ve 13.35'te kalkıyor. Beşiktaş, Üsküdar, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak Anadolu Kavağı'na ulaşıyor. Yolculuk iki saat kadar sürüyor.

Boğaz turu nereden yapılıyor?

- Uzun Boğaz turu (her gün): Eminönü-Kavaklar arasında yaz aylarında iki sefer yapılıyor. Vapur Eminönü'nden 10.35 ve 13.35'te kalkıyor. Beşiktaş, Üsküdar, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak Anadolu Kavağı'na ulaşıyor. Yolculuk iki saat kadar sürüyor.

Boğaz turu var mı?

Geleneksel İstanbul Boğaz turu için pek çok seyahat firması mevcut. Boğaz turuna katılmak isteyenler, Eminönü, Kabataş veya Beşiktaş sahilde bulunan tur teknelerinden birisini seçebilir. Tipik İstanbul Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürüyor.

Istanbul boğaz turu nereden?

Boğaz Turları
  • Galata Kulesi.
  • Topkapı Sarayı
  • Dolmabahçe Sarayı
  • Ortaköy Camii.
  • Anadolu Hisarı ve Yalılar.
  • Kuleli Askeri Lisesi.
  • Hamidiye Camii – Büyükada.
  • Aya Yorgi Manastırı – Büyükada. Rum Yetimhanesi – Büyükada.

Kadıköy Boğaz turu nereden kalkıyor?

Vapur 17.30'da Bostancı'dan kalkıyor. Kadıköy, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş, Rumeli Kavağı iskelelerine uğruyor. 20.05'te Anadolu Kavağı'na ulaşıyor. Dönüş yolculuğu 22.30'da başlıyor, 1.00'de Bostancı'da son buluyor (20 lira).

Üsküdar'dan boğaz turu var mı?

Öncelikle, Eminönü, Karaköy, Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş arasında çalışan ve İstanbul İçi Hatlar olarak tabir edilen Şehirhatları Vapurlarını veya Üsküdar-Beşiktaş arasında çalışan tekneleri kullanarak, kendi imkanlarınızla ve az maliyetle kısa süreli olarak İstanbul boğazının girişinde boğaz turu ...

Uzun Boğaz turu kaç lira?

Şehir Hatları Boğaz Turu ve Fiyatları Şehir Hatları Uzun Boğaz Turu Ücreti: Kişi başı gidiş – dönüş 25 TL olup, tek yön 15 TL, 12 yaş altı gidiş – dönüş 12,50 TL, tek yön 6 TL, 0-6 yaş ücretsiz olarak belirlenmiştir. Tur Güzergâhı: Eminönü – Ortaköy – Üsküdar – Çubuklu – İstinye – Ortaköy – Eminönü şeklindedir.