Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Belgesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Belgesi ne işe yarar?
  2. Kalorifercilik sertifikası kaç günde alınır?
  3. Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği sertifikası nasıl alınır?
  4. Kalorifer Kursu kaç saat?
  5. Doğalgaz kursu kaç saat?

Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Belgesi ne işe yarar?

Katı Ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Sertifikası Sertifika Geçerliliği. Katı Ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Kursu sertifikası ile Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanında çalışabilirler. Kurumumuzdan alacağınız tüm kurslar ve sertifikalar M.E.B. onaylı olacağı için Türkiye'nin her yerinde geçerlidir.

Kalorifercilik sertifikası kaç günde alınır?

Kaloriferci Eğitim Kursu sertifikasının geçerliliği Kurum tarafından hazırlanan sertifikalar Milli Eğitim Müdürlüğünce onaylandıktan sonra teslim edilir. Sertifikanın teslim tarihi 7 işgününü aşmamaktadır.

Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği sertifikası nasıl alınır?

Sertifika sınavına katılan ve kursiyerler 100 puan üzerinden 45 puan ve üzeri puanlar aldığında başarılı olarak sayılır ve Doğal Gaz Kalorifer Ateşçisi kurs bitirme belgesi (Sertifikası)” almaya hak kazanır. Kurum tarafından hazırlanan sertifikalar Milli Eğitim Müdürlüğünce onaylandıktan sonra teslim edilir.

Kalorifer Kursu kaç saat?

Doğal Gaz Kalorifer Ateşçisi Eğitim Süresi en fazla 40 saat en az 32saat olarak belirlenmiştir. Modüllerde önerilen bu süreler öğrenme faaliyetlerindeki teorik ve uygulamalı tüm içeriği kapsar. Ders konu başlıkları aşağıdaki gibidir: Doğal Gaz Kazanı Yakma.

Doğalgaz kursu kaç saat?

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi, Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi, ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi kurslarının her biri 48 saatlik bir kurs olup haftalık 30 saat üzerinden yapılacaktır. Toplam 144 saat sürecek kursumuz. En az ilkokul mezunu olmak.