SDM diyeti nedir nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. SDM diyeti nedir nasıl yapılır?
  2. SDM 14 nedir ne ise yarar?
  3. SDM14 ödem atıcı nedir?
  4. Ketojenik diyetle 2 haftada kaç kilo verilir?
  5. SDM14 nasıl kullanılır?
  6. SDM14 kimler kullanabilir?

SDM diyeti nedir nasıl yapılır?

Yüksek protein içeren bir diyet türü olduğu için açlık ve halsizlik hissetmeden diyetinizi yapmanız sağlanıyor. SDM diyetinde yağ yakımını destekleyici besinlerin tüketimine ağırlık verilmektedir. Gün içerisinde şekersiz içeceklerin içilmesinde bir sakınca yoktur. Kahve tüketimi ise günde 2 defayı geçmemelidir.

SDM 14 nedir ne ise yarar?

Yeşil Çay ve Guarana Ekstresi İçeren Takviye Edici Gıda SDM14 içeriğinde bulunan birbiriyle sinerjik etkili 10 özel bitki ekstresi ile ödem atımını destekleyici gıda takviyesidir. Yeşil çay, huş ağacı ekstresi ve guarana metabolizma hızını destekler. Guarana iştah baskılamaya yardımcıdır.

SDM14 ödem atıcı nedir?

SDM14, yeşil çay ve guarana ekstresi içeren takviye edici bir gıdadır ve içeriğindeki 10 özel bitki sayesinde kısa sürede zayıflama diyetlerinde, adet döneminde, seyahatlerde, hareketsizlik ve stresli dönemlerde artan ödemin çözülmesini destekler. Bu esnada vücuttaki ağırlık hissinin kaybolmasına da yardımcı olur.

Ketojenik diyetle 2 haftada kaç kilo verilir?

Son zamanların en güncel diyet modellerinden biri olan düşük kalorili ketojenik diyet ile bir haftada 2 kiloya kadar yağ kaybını sağlayabilirsiniz. Bu diyet yağdan kilo kaybında en etkin ve güvenli yöntemdir. Bu diyeti uygularken tükettiğiniz kaliteli ve yeterli protein sayesinde kas kütleniz korunur.

SDM14 nasıl kullanılır?

SDM14 tüm etkilerine ek olarak su tüketimi az olan kişilerde de su tüketimini de kullanma şekli sayesinde artırmış olur. Hafif karamel aroması olan sıvı özellikteki SDM14'ün 1 kapağını 0,5-1 litre suya karıştırıp gün boyu masanızda bulundurarak içebilirsiniz.

SDM14 kimler kullanabilir?

· tuz tüketimi fazla olan, · adet öncesi dönemde ödem şikayeti olan, · selülit problemi olan bireyler için uygundur. · zayıflama diyetine giren kişiler kullanabilir.