Psikiyatrist raporu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Psikiyatrist raporu nasıl alınır?
  2. Akıl ve ruh sağlığı raporu nasıl alınır?
  3. Sağlık Kurulu engelli raporu kaç günde çıkar?
  4. Çalışamaz heyet raporu nasıl alınır?

Psikiyatrist raporu nasıl alınır?

Psikoteknik raporu sadece Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kurumlardan alınabilir. Psikoteknik raporu almak isteyen kişiye müsait olduğu gün ve saatte randevu oluşturulur, randevu günü kurumda görevli psikolog tarafından psikoteknik test cihazında en az 1 saat süren teste alınır.

Akıl ve ruh sağlığı raporu nasıl alınır?

Adli Psikiyatri Polikliniğinde muayene olmak için 182 çağrı merkezi veya online randevu sistemi (MHRS) kullanılmadan, doğrudan telefon ile Adli Psikiyatri Polikliniği mesai saatleri içinde 409 15 15'den aranılıp 1116'ya bağlanılarak randevu alınması gerekmektedir.

Sağlık Kurulu engelli raporu kaç günde çıkar?

Heyet raporu ortalama 3 ve ya 4 gün içinde alınabilir. Bunun yanı sıra tam teşekküllü sağlık raporunun süresi 7 iş günü olarak belirlenir. Heyet raporunun geçerlilik süresi neredeyse 90 gün olarak belirlenmiştir.

Çalışamaz heyet raporu nasıl alınır?

Heyet raporu, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan tam teşekküllü bir hastaneden randevu alınması gerekir. Randevu tarihine göre gidilen hastanede ilgili bölümlerde muayene olunur. Heyet raporu hem devlet hem de özel hastanelerden kolay bir şekilde alınabilir.