Canlı derse nasıl girilir Mergen?

İçindekiler:

  1. Canlı derse nasıl girilir Mergen?
  2. Mergen canlı derse nasıl katılırım?
  3. Mergen şifresi nereden alınır?
  4. AHBV dersler nasıl olacak?
  5. AÖF canlı derslere nasıl katılırım?
  6. Mergen sistem nedir?
  7. Mergene nasıl kaydolunur?
  8. Mergen şifresi nasıl değiştirilir?

Canlı derse nasıl girilir Mergen?

Derse tıkladıktan sonra soldaki menüden “Canlı Dersler” seçilir (yeşil ok). Ardından gelen sayfada mavi renkli “Canlı Ders” butonuna tıklanır (mavi ok). Sonraki aşamada aşağıdaki sayfa gelecektir. Öncelikle canlı dersin ismi girilir (mavi ok).

Mergen canlı derse nasıl katılırım?

Dersin ana sayfasına bulunan Ders Akışını Gör butonuna tıkladığınızda var ise eğer canlı ders gözükecektir. Dilerseniz Katıl butonu ile derse katılabilirsiniz.

Mergen şifresi nereden alınır?

Bu sisteme giriş yapabilmek için tüm kullanıcıların e-devlet şifresi edinmesi gerekmektedir. T.C vatandaşları ve 99 la başlayan Yabancı Uyruklu numarasına sahip kullanıcılardan e-devlet şifresine sahip olmayanlar en yakın PTT şubelerinden E-Devlet şifresi alabilirler.

AHBV dersler nasıl olacak?

Üniversitemiz kapsamında da dersler tamamen yüz yüze, tamamen uzaktan ve hibrit eğitim formlarında yürütülecektir. 20 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında yüz yüze eğitime geçilmiştir. Üniversitemiz kapsamında da dersler tamamen yüz yüze, tamamen uzaktan ve hibrit eğitim formlarında yürütülecektir.

AÖF canlı derslere nasıl katılırım?

Canlı derslere nasıl katılacaksınız Canlı derslere katılabilmek için öncelikle o derse kayıtlı olmanız gerekiyor. http://ekampus.anadolu.edu.tr web sitesine girdikten sonra, kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Gelen sayfada, sol tarafta bulunan “Canlı Ders Takvimine” tıklayın.

Mergen sistem nedir?

MERGEN, Altay mitolojisinde bilgiyi elinde tutan ve bilgiye hükmeden anlamına gelir.

Mergene nasıl kaydolunur?

https://mergen.btk.gov.tr/log in/canvas adresine tıklayarak Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemine giriş yapabilirsiniz. TC Kimlik Numarası ve şifre bilgilerini girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Mergen şifresi nasıl değiştirilir?

Şifreniz TC Kimlik numarası olduğundan değiştirmeniz tavsiye edilir. Şifre değiştirmek için, “Ayarları Düzenle” butonunu tıklayınız. Açılan pencerede “Şifre Değiştir” kutucuğunu tıklayanız ve açılan alanlara eski ve yeni şifrenizi giriniz. Ardından “Ayarları Güncelle” butonunu tıklayarak işlemi sonlandırınız.