Hametan merhem nedir niçin kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hametan merhem nedir niçin kullanılır?
  2. Hametan Hamamelis virginiana 30g nedir?
  3. Travazol krem de kortizon var mi?
  4. Hamazinc krem 30 g nedir ne için kullanılır?
  5. Hametol cilt bakım kremi ne işe yarar?

Hametan merhem nedir niçin kullanılır?

Etken maddesi Hamamelis virginiana olan bu kremin içerisinde yaklaşık 25 gram Hamamelis virginiana bulunuyor. Birçok cilt sorununu ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Hametan krem, iltihap giderici özelliğiyle sivilcelerden yaralara, kanama durdurmadan daha birçok iyileştirici özelliğe sahiptir.

Hametan Hamamelis virginiana 30g nedir?

HAMETAN, 30 gramlık alüminyum tüplerde sunulan bir kremdir. HAMETAN, 100 gramında etkin madde olarak 0.64 mg Hamamelis ketonları olarak standardize edilmiş, 5.35 g Hamamelis virginiana özütü içerir.

Travazol krem de kortizon var mi?

Kortizon içerikli krem kategorisinde yer almasından ötürü kesinlikle belirtilen süreden fazla kullanmamanız gerekmektedir. Mantar tedavisi için kullanılan Travazol Krem, insandan insana değişiklik arz edebilecek bir durum olmakla beraber genel olarak 1 hafta veya 10 gün içinde iyileşme göstermektedir.

Hamazinc krem 30 g nedir ne için kullanılır?

Mantar enfeksiyonları veya bakteriyel enfeksiyonlar nedeniyle şiddetlenen pişik için takip tedavisinde. 1.ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında. Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında. Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında.

Hametol cilt bakım kremi ne işe yarar?

Hametol Cilt Bakım Kremi cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Hamamelis Virginiana özü ile cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlar. Onarıcı etkisi ile kızarıklık ve tahrişi engellemeye yardımcı olur.