IFBB Pro olunca ne olur?

İçindekiler:

  1. IFBB Pro olunca ne olur?
  2. Türkiye IFBB Pro kimler?
  3. Ersin Adaklı kimdir?
  4. Baran Kalaycı IFBB Pro mu?
  5. Öykü Başar kimdir?
  6. Bilgehan Koç kimdir?
  7. Baran Kalaycı kaç kilo?
  8. Furkan Er kac yaşında?
  9. Baran Kalaycı kaçıncı oldu?
  10. Muhammet Kodalak kimdir?
  11. Öykü Baştaş kaç kilo?
  12. Bilgehan Koç boy kaç?
  13. Bilgehan Koc nereli?
  14. Serdar Aktolga kaç kere şampiyon oldu?

IFBB Pro olunca ne olur?

IFBB PRO olduktan sonra IFBB PRO SHOW kazanarak, puan toplayarak, belirli puana ulaştıktan sonra Mr.Olympia'dan davet gelir. Katıldığınızda ilk 5'e girerseniz seneye otomatikman davet edilirsiniz.

Türkiye IFBB Pro kimler?

Hamdullah Aykutlu , Serdar Aktolga , Mahmut Irmak, Ali Emre, Murat Gönül , Öykü Başar, Ayşe Senem, Ersin Adaklı, Gökhan Eskin, Kağan Yalaman, Deniz Saypınar.

Ersin Adaklı kimdir?

Ersin Adaklı (35), yaklaşık 20 sene önce kendisini vücut olarak yetersiz bulduğu için vücut geliştirme sporuna başladı. Bir süre bu sporla uğraşan Ersin Adaklı, 8 sene sonra katıldığı ilk şampiyonada, Fitness Erkekler Açık Sıklet Türkiye Şampiyonası'nda 4'üncülük elde etti.

Baran Kalaycı IFBB Pro mu?

Sonrasında 8 aylık bir hazırlık sürecine girerek Kuzey Amerika'nın Atlantic City eyaletinde düzenlenen WBFF Fitness model yarışmasında 1. olarak Pro Card ı almaya hak kazandı.

Öykü Başar kimdir?

Öykü Başar bir vücut geliştirme şampiyonu. Çevresinin “bu erkek sporu” baskılarına kulaklarını tıkadı ve Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kazandı. IFBB Pro Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden ilk kadın vücut geliştirme sporcusu.

Bilgehan Koç kimdir?

Bodrum'da yaşayan evli ve iki çocuk babası vücut geliştirme sporcusu 40 yaşındaki Bilgehan Koç, 30 - 31 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ağır siklet (Men3) kategorisinde Türkiye'yi temsil etti. 10 ülkeden 20 sporcu ile podyuma çıkan Koç, yarışmada gümüş ...

Baran Kalaycı kaç kilo?

Boy : 180 Kilo : 90-92 arası Yağ oranı : ?

Furkan Er kac yaşında?

Wuppertal Alt.
Doğum tarihi:k. A.
Doğum yeri:Wuppertal
yaş:22
Boy:1,80 m
Uyruk:Almanya Türkiye
5 satır daha

Baran Kalaycı kaçıncı oldu?

Baran Kalaycı is at Resorts Casino Hotel. Evet sonunda başardık arkadaşlar, 6 aylık emeğin sonucunda, sonunda Atlantic City de düzenlenen WBFF Fitness Model yarışmasında 1. oldum ve Pro card ımı aldım, arkadaşım Emre'de Fitness model pro kategorisinde 3. oldu.

Muhammet Kodalak kimdir?

Torul'da ilgi duyduğu fitnessa çalışan 24 yaşındaki Muhammet Kodalak, Türkiye genelinden 12 sporcunun katıldığı “Türkiye Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme +180 sikleti Fitness” turnuvasında 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Öykü Baştaş kaç kilo?

Boyum 1.77, kilom 49!

Bilgehan Koç boy kaç?

Baktığım kadarı ile abimizin 190 boy uzunluğu varmış. Yarışmaya, “full definition” dedikleri diyetten sonra sıfır yağ ile 114 kiloda giren ve yaklaşık 1,90 metre boya sahip olan Bilgehan Koç, “bulk” diye adlandırılan yağlı oldukları dönemde 150 kiloya kadar çıkabildiklerini söyledi.

Bilgehan Koc nereli?

Bodrum'da yaşayan, evli ve 2 çocuk babası, vücut geliştirme sporcusu Bilgehan Koç, 30 - 31 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ağır sıklet kategorisinde Türkiye'yi temsil edecek.

Serdar Aktolga kaç kere şampiyon oldu?

Serdar Aktolga - 5 Kez Dünya Şampiyonu -Hardline Nutrition.