Huawei saat GT 2 su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Huawei saat GT 2 su geçiriyor mu?
  2. Huawei Health nasıl kullanılır?
  3. Honor Magic Watch 2 su geçiriyor mu?
  4. Huawei Health kalp atışı nasıl ölçülür?
  5. Huawei adım sayar doğru mu?
  6. Huawei Sağlık uygulaması ne işe yarar?
  7. Huawei Watch GT 2 Pro nasil sarj edilir?

Huawei saat GT 2 su geçiriyor mu?

Bu ekran 4 piksel çözünürlüğe sahip. Yeteri kadar parlak, böylelikle dışarıda da rahat bir görüş sunuyor. Sağlam bir tasarıma sahip olan Huawei Watch GT 2, suya ve toza dayanıklı bir ürün. Aynı zamanda 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı.

Huawei Health nasıl kullanılır?

Huawei Sağlık Uygulaması'nı açın, Cihazlar > EKLE bölümünden cihaz modelinizi seçin ve EŞLEŞTİR öğesine dokunun. Huawei Sağlık Uygulaması ile “Sağlığınızı” her gün koruyun!

Honor Magic Watch 2 su geçiriyor mu?

50 metreye kadar suya dayanma6 ve yepyeni HUAWEI TruSeen™ 3.5 ile MagicWatch 2 SWOLF, mesafe, kalori ve hız dahil olmak üzere kalp atış hızınızı doğru bir şekilde ölçerek yüzme performansınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Huawei Health kalp atışı nasıl ölçülür?

Kalp atış hızı uyarıları HarmonyOS/Android kullanıcıları için: Sağlık uygulamasını açın, Ben > Ayarlar > Egzersiz ayarları > Egzersiz kalp atış hızı ayarları bölümüne gidin, Kalp atış hızı sınırı seçeneğine dokunun ve kendinize uygun bir üst sınır belirleyin.

Huawei adım sayar doğru mu?

Huawei Sağlık uygulamasının gün için belirlediği varsayılan adım limiti 10.000 adımdır. Genelde 2500 kadar adım attığınızda uygulama 10.000'in üzerinde adım attığınızı ve günlük hedefinize ulaştığınızı belirtir. Oysa bu yanlıştır. Kalori hesabı da hatalıdır.

Huawei Sağlık uygulaması ne işe yarar?

Huawei Sağlık, insan vücudunun temel yaşam süreçlerinin durumunun profesyonel olarak izlenmesini destekleyen modern bir akıllı telefon uygulamasıdır.

Huawei Watch GT 2 Pro nasil sarj edilir?

Şarj etme
  1. Şarj istasyonunu güç adaptörüne, ardından güç adaptörünü prize bağlayın.
  2. Saatinizin şarj istasyonunun üzerine yerleştirin ve saat ekranında şarj simgesi görüntülenene kadar saatin metal temas noktalarıyla şarj istasyonununkilerle hizalayın.
  3. Saat tamamen şarj olduktan sonra şarj göstergesi %100 olacaktır.